Wednesday, April 27, 2011

Obama, "har inte tid med dumheter"

Obama släpper ett födelsecertifikat, säger att han inte har tid med "dumheter", och tar därefter Airforce One till TV showen Oprah och har därefter en fundraiser för att få ihop mer pengar till sin valkampanj.

Donald Trump har synts i alla media de senaste två veckorna och krävt att få se Obamas födelsebevis eftersom många tvivlar på att han är född i USA. Utlandsfödda får inte blir president i USA.

Helt överraskande släppte Obama sitt födelsebevis idag som delades ut till media.

Det är daterat i Måndags och måste ha begärts in ett par veckor tidigare. CNN har haft fleras reportage om saken, senast i går sändes ett reportage från Hawaii. CNN "hittade" en äldre kvinna med ett svensk namn som födde sonen Stig samma dag som Obama ska ha varit född. CNN frågade henne om hon kommer ihåg Obama, det nyfödda barnet, och märkligt nog, vilket man inte kan tro på sade hon javisst, hon kommer jag ihåg honom. Vem kommer ihåg alla detaljer om de andra barnen man sett på BB 50 år tidigare? En chef för myndigheten sade att hon sett originalet, men hon sade ingeting om att Obama har begärt att få en kopia.

CNN's Anderson Cooper sade i ett tidigare program att CNN har sett originalet, vilket var en lögn eftersom bara de som arbetar på myndigheten har kunnat se originalet.

Anderson Cooper har en lång argumentation med Donald Trump i TV igår där Andersson Cooper desperat försökte övertyga Trump om att inte undersöka saken. CNN lyckades inte stoppa nyfikenheten kring Obamas födelse och nu 2.5 år efter att Clinton först frågade om bevis tyckte Vita Huset att de måste visa beviset.

Obama sade i dag i samband med att han släppte födelsecertifikatet att det var synd att han inte lyckades få TV kanalerna att avbryta deras direktsändning med Trump idag där han påtog sig äran att ha fått Obama att släppa beviset till media.

Obama sade att han inte har tid med "dumheter" och tog presidentplanet till Oprah för en TV show och senare under dagen ska han till en fundraiser, samla ihop pengar till sin kampanj. Den fiskala katastrofen, krigen i arabvärlden, drivmedelkrisen, fastighetskrisen, den höga arbetslösheten får vänta tills Obama kampanjat klart. Trump har rätt, Obama är den absolut värsta president som USA någonsin haft.