Saturday, January 8, 2011

Aftonbladets sjuka anklagelser, nya lågvattenmärken i media.

Svensk media når igen en vidrig bottennotering. Aftonbladet lägger skulden på Sarah Palin för mordförsöket på Gabrielle Gifford i Arizona.

Aftonbladets sjuka journalister skriver att Palin har en dödslista på människor som ska dödas och att Gabrielle Gifford fanns med på Palins dödslistan. Nu har SVD hoppat på tåget med samma spekulationer som bara dårbloggare gett utttryck för.

Mordet har nog ingenting med den hätska politiska stämmning som Obama administration drivit upp i USA. Stämmningen blev speciellt hästsk i Arizona efter att Obama stämde delstaten Arizona för att de ville utvisa illegala invandrade brottslingar och kolla personers hemvist vid brottsmisstanke. Det hände efter att Obama mot Arizonas vilja drog in tusentals gränsvakter och stoppade bygget av stängslet utmed gränsen till Mexico.

Aftonbladets journalister har värre hjärnsläpp än den nedknarkade mördare Jared "Jake" Lee Loughner som greps efter dådet. Det kan bero på att det är lördagkväll och alla på Aftonbladet supit sig redlösa.

Cheferna på Sveriges största tidning beter sig som kompletta idioter, vidriga idioter. Vidriga journalister som utnyttjar mord för att dela ut hästsparkar i ansiktet på politiker de inte gillar är en av flera orsaker till att ingen tror på media och att Sverige har blivit en sorglig bananrepublik.

Mördarens enda favoritfilm på hans Youtube kanal, (nedan) visar en anonym person (troligen Jake själv) bränner den amerikanska flaggan medan bandet Drowning Pool sjunger "låt kropparna falla till marken". Favoritfilmens kanal är troligen hans andra kanal eftersom texter som finns där är samma som fanns på hans Myspace sida.

Den nedknarkade Jake har pratat om att USA har fel när det kallar folk "terrorister". Han kan ha inrikta sig på Gifford som var en f.d. Republikan numera en konservativ Demokrat.

Några av Jake's favoritböcker enligt det han skev på sin kanal var, "The Communist Manifesto" och "Mein Kampf." Som vanligt så utlämnar svensk media (DN) den förstnämnda boken "The Communist Manifesto", var det för känsligt att avslöja för DNs och Aftonbladets Pravda-journalister?

En bekant till mördaren twittrar under namnet caitieparker, hon säger att Jake var vänstervriden, en idiot och besatt av (valet?) 2012.

Nej Aftonbladet, det var inte Sarah Palin som låg bakom dådet i Arizona, det var en nedknarkad dåre som uppenbarligen hatar USA. Han kanske hatar USA mer än Aftonbladets journalister, kan mer än Aftonbladets idol Jan Guillou som hyllade massmordet den 11 september 2001. Efter de artiklar som skrivits i svensk media kommer jag aldrig mer köpa en svensk tidning. Jag kommer aldrig någonsin betala för sånt skit.18 comments:

Lars said...

Skönt att du inte längre kommer att köpa svenska tidningar. Då slipper vi se dina kommentarer.

Lars Gislen

Who, me? said...

Hahaha! "Mccain Palin 2008" va?

Markos blog i USA said...

De ljugande skittidningarna finns kvar på nätet, gratis, kommentarerna fortsatter serdu Lars.

LEO said...

Ännu ett inlägg av en hatisk republikan. När ska den amerikanska högern, med sin blodiga historia, besinna sig?

Who, me? said...

Inte bara är han hatisk, han tror han är smartare än andra också. Trots att hans stilistiska och argumentatoriska förmåga på sin höjd är att likställa med den hos en encellig organism. Hej Marko.

Albert said...

Det saknas argument från de andra författarna till kommentarer. Marko ahr rätt; svensk media spinner igång historian kring Sarah Palin. Detta har inte nämnts i amerikanska medier eller ens andra erkända internationella medier. Inte ens MSNBC tar upp Sarah Palin-delen.

Men det går ju inte för sig att erkänna att en kommunist/korporatist kan vara ondare i uppsåtet än en republikan. Hujedamig, frågan är om inte svensk media ser det som att skattesänkningar är mer obehagligt än religiösa abortmotståndare. För när det kommer till anhängare till andra religioner än kristendomen är det laissez-faire som råder.

Markos blog i USA said...

Ni i barnkrubban har hamnat fel (eller tillhör ni de ljugande tidningarna som inte tål sanningen). Här släpper vi egentligen bara in vuxna som klarar en debatt, argument och fakta. Men era kommentarer är bra exempel på okunniga oinformerade småsossar.

Johan said...

Han är uppvuxen i en kristen kultur, alltså är han kristen, alltså är det ett kristet terrordåd. Busenkelt!

mikaeldudas said...

1. Detta var ett ovanligt dåligt inlägg, färgat av stundens hetta, månde. Du kanske ska räkna till 10 innan du publicerar nästa? :)

2. Du läser kanske inte NY times och andra Amerikanska tidningar? http://www.nytimes.com/2011/01/09/us/politics/09bai.html?_r=1&hp
Aftobladet står långt ifrån ensamma i sin analys.

3. Ännu ett kristet terrordåd skördar offer. Vad får vi se härnäst från dessa extremister?

Lars said...

Aha, Marco vill inte betala för skiten men äter den gärna gratis för att få spy!

Jerry said...

"Efter de artiklar som skrivits i svensk media kommer jag aldrig mer köpa en svensk tidning.", då blir det bättre med PRESSTV:
"Congresswoman shot, 6 killed in Arizona" [http://www.presstv.ir/detail/159265.html]
Sedan kommer kommentarerna...., man baxnar!

Jewish Congresswoman shot dead, but why?
1/9/2011 8:05:55 AM
She was a Zionist Jewish Congresswoman. I wonder why he killed her. Was is due to their controll of American society? Or something else.... Was is act of terrorism? If he was Muslim YES, but because he is an American Christian, it is not called act of Terrorism.
Like 7 | Dislike 0 |
prairiedog
1/9/2011 12:40:47 AM
I bet the shooter is one of those good Christians I have heard about.
Like 34 | Dislike 11 |

Jerry said...

Palins dödslistan:
http://3.bp.blogspot.com/_LB2rP4AnUsI/TSjA2n6I8vI/AAAAAAAAABs/YJuwpQwQzDc/s1600/map2-thumb-600x398-37217.png

JIMMY said...

Bra skrivet av dig median är så gravt totalt slut i Sverige tänker på Aftonbladet- Expressen - TT -hjärndöda svansen, SVT- SR - SVD samt 89 % av DN.

sÅ bra att vi nu fortfarande har ett ocensurerat Internet I Sverige som nu snart ÄNTLIGEN HELT begraver denna sortens odemokratiska politiska avgrundsköpta låtsas Journalister.
Mvh JIMMY.

JIMMY said...

Ja du har rätt Jerry!! Press TV är en bra Satellit kanal även Russia Today.

Gabriel said...

Det var ju fantastiskt verklighetsfrånvänd läsning du bjöd på.

Jag har för länge sen slutat läsa Aftonbladet så det tänker jag inte kommentera, men här är ett axplock av andra saker:

"den hätska politiska stämmning som Obama administration drivit upp i USA"
Eh, så du säger att Obama har drivit fram denna stämning? Jag är ingen fan av honom, men här har du ju helt enkelt fullständigt fel. Han har ju gjort sig känd för att faktiskt försöka hitta bipartisana kompromisser, till skillnad mot hans motståndare.

"kolla personers hemvist vid brottsmisstanke"
Dom ville ge polisen rätt att fråga vem som helst efter "papers please", på ren ingivelse eller misstanke. Östtyskland nästa?

Du vrider allt som du vill det. Jag har rest mycket i USA och känner så väl igen retoriken.
Om du verkligen vill vara upplyst så borde du börja läsa/se lite olika mediakällor och sen fundera själv. Du måste inse att du är väldigt väldigt enkelspårig nu.

Jerry said...

JIMMY, JIMMY,
Du är en riktig IDIOT, "Ja du har rätt Jerry!! Press TV är en bra Satellit kanal även Russia Today."

Enligt min uppfattning PressTV pysslar med hets mot västpolitiken och västliga kulturen.

PressTV är endast HAT propaganda!
Slutsats; blockera kanalens utstrålning för Europa! Yttrandefrihet eller inte.

maggi said...

"verklighetsfrämmande"?????? Var får vissa sina idéer ifrån. Nej, detta var så realistiskt och sant som det kan beskrivas. Och det beror kanske på att Markos vet vad han talar om och är insatt i ämnet. Klockrent, Marcos. Hoppas din blogg får växa på välförtjänt sätt. Vissa bör nog lyssna mer på vad republikanerna säger om dagens katastrofpolitik i USA och det vanstyre Obama står för.

Markos blog i USA said...

Gabriel, bra att du har rest i USA men det gör inte att du känner till alla fakta.

Du visste inte om att Obama drivit upp en hätsk stämmning framförallt i i Arizona, det bevisar att du inte följer händelser i USA. Alla som bor i USA och följer politik vet vad som hände i Arizona. Polisen undersöker hemvist för alla som stoppas misstänkta i brott, de stoppar INGEN enbart för att kolla nationalitet.

Det nya politiken inleddes after att Obama stoppade gränsstängslet och tog bort bevakningen, därfter ökarde knarksmuggling, människosmuggligen och mord frekvensen i USA speciellt i gränsstaterna. Det var DÄRFÖR alla som bor i gränstaterna ville ha mer lagar, mer trygghet, ett stängsel mm. Sedan Arizona började agera i enlighet med en redan existerande federal lag, kontrollera id'n, så klagade Obama och stämde Arizona vilket upprörde en stor majoritet. Stämmningen är nu hätsk pga av att Obama agerar emot en federal lag och Arizona som följer den lagen, allt det bevisade än en gång hur vilken amatör Obama är, hur verkighetsfrånvänd han är och att han är farlig för USA när han vill släppa in fler mördare och smugglare. Den sanningen som var mycket omskriven i USA tror jag ingen har sett i en svensk tidning, rätta mig om jag har fel. Det är därför ni är helt okunniga om amerikansk politik, svensk media gör svenskarna okunniga.

Du tycker att jag vrider på sanningen, det är en underlig debattteknik från din sida. Bara för att du inte känner till sanningen så är vi som känner till alla fakta inte lögnare.