Sunday, January 25, 2009

Den svenska rapparen David Jassy nekades lagre borgen. Atalas for mord pa John Osnes.I fredags fanns David Jassy, 34 i ratten i Los Angeles en gang till. I mordfallet pa den norske pianisten John Osnes har Jassy begart att fa en lagre borgen. 


Trots 21 brev som skrivits till ratten sa nekade domaren en lagre borgen eftersom Jassy betraktas som en flyktrisk. Han ar svensk medborgare med Gambisk bakgrund och har en bror som bor i  Italien. 

David Jassy's advokat, Donald Etra bad ratten att sanka miljon dollar borgen till $100.000 - $250.000, da kan brodern losa ut honom mot borgen. DN SVD

3 comments:

C said...

Jag känner knappt igen Davids blick. Det ser verkligen ut som han haft det tufft där inne. Jag ber för dig David. Hoppas du finner en andlig utväg i all denna röra du hamnat i. Det kan hända dom flesta av oss att vi i en stressad situation tar för snabba beslut som kan av en slump kasta in oss i mardröm som aldrig tar slut. Det är lätt att säga att det är hans eget fel men jag håller absolut inte med.

Mohombi said...

I miss u my friend!!!
How could this happen??

Life is so crazy....
M

Ådärkomdenja said...

Till "C":

Klart du inte känner igen hans blick. Han har insett att han är en mördare, out-of-control när han mördade en vek gångtrafikant. "Snabba beslut av en slump" omfattar inte mord. Spara krokodiltårarna, offret är den som bör sörjas.