Wednesday, April 22, 2009

Miss USA domare gar till personligt angrepp mot Miss California.

Den beryktade hatbloggaren Perez Hilton gick till angrepp mot Miss California, Carrie Prejean efter att hon i ett svar sagt att hon sjalv foredrar traditionella aktenskap.  

Perez Hilton som obegripligt fick vara med som domare i Miss USA tavlingen fick ett vansinnes utbrott efterat da hon svarade att hon inte ville ha gay aktenskap. Perez gick hem, forbannade kvinnor och forfattade nagra hatfyllda inlagg mot den stackars Missen som bara svarade arligt pa en enkel fraga. Perez kallade Carrie Prejean for bitch, ass och en del andra saker. 

Den hatfyllda gay pojken Perez som uppenbarligen inte tycker om kvinnor borde inte ha varit dar som domare. 

Prejean vagrade ga till motangrepp i TV intervjuer, hon tyckte bara synd om Perez och menade att det var andra saker som fick honom att ga upp i limningen.  

Carrie, i'm with you, go girl. 
svd

1 comment:

Tvilling said...

Det var roligt att ta del av hur olika kommentatorer på Fox News analyserade denna händelse igår. Många av deras journalister rapporterade den tämligen neutralt, fast med lite udd. Det hela varvades dock upp när Sean Hannity i sin tv-show tog tag i denna del av det "kulturkrig" som uppenbarligen pågår mellan vänstern/liberalerna å ena sidan, samt traditionalister/konservativa å den andra.

Slutligen fick det hela en rätt läcker final, när Fox radiopratare John Gibson i sitt program rätt och slätt bedömde angreppen på Miss Californa som "gay-faschism", och uppmanade lyssnare att ringa in till hans show och ange om de höll med honom.
Det gav minsann upphov till många animerade samtal. He.

Vad gäller Sverige, skulle säkerligen ett uttryck som bög-faschism hos en radiopratare direkt bli anmält till Radionämnden, och naturligtvis fällt.
Att sedan det sedan länge är känt att grupper som egentligen inte har någon numerär majoritet - tack vare en kombination av skicklig lobbying/propaganda och demonisering av alla meningsmotståndare - har lyckats få ett bra mycket större inflytande än vad som borde vara fallet, är ju allmänt känt. Grupper som här kan lyftas fram, är väl sådant som miljöfundamentalister, feminister, bögar osv.

Snart borde ju lite fler börja reagera över detta skeva tillstånd, det vill säga att en minoritet alltid lyckas ”förtrycka” en majoritet opininos- och lagstiftarmässigt.
Det skulle ju ex vara möjligt för arrangörer av Miss USA-tävlingen att sluta bjuda in något ”besynnerliga” individer som Perez Hilton framgent för domaruppdrag fler gånger.
Att hoppas på en dylik resolut hållning från arrangörers sida är dock sannolikt att hoppas på för mycket.
Tyvärr.
Så tuffa är nog inte arrangörerna, dessutom kanske det i dessa hägn finns många fler bögar än bara Mr Hilton.

Tja. Detta är den värld vi lever i.

Mvh