Thursday, August 13, 2009

Sverige byter ansikte.

Sverige har redan bytt utseende i manga avseenden. Sverige levde en tynande tillvaro vilket orsakades av att vi hade varldens hogsta skattetryck, men numera verkar det koka i kastrullen.

I kastrullen finns svenskarna som blir mer upprorda over vad vara kloka politiker gjort med gamla Sverige.

Hur kommer det sig att KD och C snart aker ur riksdagen och blir ersatta av Sverigedemokraterna. Kan det bero pa att sverige har blivt nagot som liknar ett stort ghetto med rekord i all slags grov brottslighet? Ja det ar en orsak men det kraver att alla andra politiker struntar i det och det har de gjort. Alla politiker har stuntat i att Sverige har saboterats och forstorts och numera upplevs som ett farligt land.

Om man tycker Piratpertiet ar intressant sa ar Sverigedemokraterna ett viktigt parti till skillnad mot PP. Hur man moter brottslighetern och otryggheten handlar ju om ens liv och halsa pa ett direkt satt. Fildeningspartiet PP borde inte ens vara ett parti, det borde vara en fraga i alla partier.

Tidningarna sager att SD kan bli vagmastare, det ar ett ar till valet. Det ar for tidigt att saga, men det vore bra om det fick nagot att saga till om i riksdagen, 20 % vore bra, annars fortsatter nog de gamla partierna forstora Sverige som hittils. Om alla andra Europeisk lander kan fa stora motsvarigheter, varfor kan inte Sverige. Vi ar val minst lika kloka som andra nationaliteter, eller?

ab svd dn

Dagligen brinner det i skolor i Sverige, varfor gor man inget ar det, kan man inte, vet man inte hur man gor, eller ar det bra for ekonomin att vi bygger en ny skola varje dag eller vecka?

3 comments:

Sivan said...

Ja, märkligt är det att skolor brinner i den
omfattningen. Och ingen verkar bry sig. Kanske Borg sponsrar det hela för att få upp byggverksamheten i Landet

Markos blog i USA said...

Det som ar annu markligare ar att ingen verkar bry sig om omfattningen, det borde vara ett nationellt alarm, men alla ansvariga verkar sova.

Det borde vara nara en nationell katastrof. Inte ens media bryr sig om nagonting om vad som hander i Sverige. Underligt och sorgligt samtidigt.

Tvilling said...

Att ingen pratar om nedbrända skolor är märkligt. Finns det ingen nyhetsförmedling i Sverige som rapporterar om detta..?

Det liknar i så fall censur, och så fort ett land det minsta lilla börjar ägna sig åt att censurera nyhetsrapportering, torde det landet vara illa ute.
Riktigt illa.

Det hela är märkligt. Att i princip allt av main stream media ang tidningar och television i USA har en dubiös romans med sittande president och allsköns vänsterliberaler är en sak.
Att vi i Sverige måhända börja få en press som väljer att förtiga olika bilder av verkligheten är en annan historia, och för den svenska demokratin en mycket beklaglig omständighet.

Skulle det verkligen vara så, går det att stillsamt fråga sig varför nyhetsmedier väljer att agera på detta djupt klandervärda vis. Hur jag än tänker, kommer jag aldrig ifrån misstanken att vare sig den socialistiska eller den vänsterliberala pressen i Sverige på minsta lilla vis vill nudda vid den misslyckade invandrarpolitik som förts i decennier - av i princip samtliga riksdagspartiers sida under samma tid - har varit... mindre genomtänkt.
För att uttrycka det milt.

Tänk tanken att invandrarpolitiken istället hade kännetecknats av mottagning av färre människor, från områden mer lika den nordeuropeiska kulturella sfären, människor med lämpliga förkunskaper som snabbt kunde anpassas till den svenska arbetsmarknaden och därmed mycket snabbt bli socialt och ekonomiskt självgående... vilken skillnad det hade varit..!
Vilken oerhört mycket mindre belastning på det svenska samhället det hade handlat om, och inte minst hade sannolikt de som invandrat till Sverige varit så mycket mer välsedda, accepterade, och på djupet mycket mer delaktiga av en social gemenskap.

Nu har invandrarpolitiken istället utmärkts av annat, i decennier, och Sverige har enorma problem med stora områden som ligger utanför den svenska kulturen på många sätt och vis.

Allt detta samtidigt som globalisering fortsätter med oförminskad styrka, och all slags konkurrens inom snart sagt samtliga områden blir allt skarpare. Det går att fundera på hur det ska gå, och jag tvingas konstatera att jag är djupt pessimistisk rörande landets framtid.

Tyvärr.

Mvh,
Tvilling