Wednesday, September 8, 2010

Inget ramaskri mot pappersbränning, men mot stening.

Journalisterna borde vakna till lite. Det blev knappast något ramaskri mot Koranbrännardagen, tvärtom det kan vara ett bra tillfälle att se vilka karaktärer som kryper från underjorden och exponerar sina aggresioner och sitt våld mot pappersbranden.

Det som borde skapa ett ramaskri är ju steningen i Iran men ingen journalist eller tidning agerar mot det primitima omänskliga brottet.

Media agerar mot en pappersbrand men inte mot Halalslakt av en människa.

Sverige har blivit ett tolerant land, så tolerant att man tolererar stening, lynchningar och annat trevligt som de muslimska länderna bjuder på.

Hur kan våra politiker och media vara så oerhört toleranta mot alla underliga bestådsdelar av islam men samtidigt inte tolererar en valfilm från SD, eller ens debatt med dem? Kallas det tolerans eller intolerans?

Våra politikers nyvaknade intresse för islam och alla bidrag de dirigerar till muslimernas alla institutioner som moskeer, koranskolor och terrorstödjande smågrupper som finns i Sverige nuförtiden är skrämmande. Dessutom är det helt omotiverat.

Varför har politikerna bytt från att ha varit agnostiker i frågan om islam nu plötsligt stöder dem och deras primitiva kultur och arbetar aktivt för att locka in så många som möjligt till Sverige?

Vad fick dem att byta prioritet från att bry sig om Sverige i första hand och nu till att mest bry sig om flyktingar som ju inte ens bidrar till systemet med få undantag, varför blev det så?

Det mest obegripliga med våra politiker är att de aldrig ens pratar om invandringspolitiken eller asylpolitiken de driver trots att den rimligtvis måste kosta några hundra miljarder kronor varje år och att varenda svensk jag träffat är oerhört upprörda över vad politikerna gjort.

Varenda svensk jag känner ställer sig helt frågade till det. Varför har varenda svensk omyndigförklarats av politikerna, varför föraktar de väljarna så mycket att de fullständigt tiger om allt som har med invandringen att göra?

All brottslighet, alla upplopp, bränder, och samhällsförstörelser ser ju varje människa omkring sig i Sverige, har politikerna inte märkt något?

Det handlar om Sveriges viktigaste frågor men i tidningarna ser man inte en enda artikel om det brinnade Sverige eller ens en liten debatt om flyktingpolitiken.

Svenkarna säger rent ut att politikerna har bestämt att Sverige ska bli en muslimsk stat och den förda politiken bevisar det oavsett om det är borgare eller socialdemokrater vid styret, de för samma politik.

Av den anledningar råder jag alla jag känner att rösta på Sverigedemokraterna i valet. De är för det första de enda politiker som är ärliga i sin uppfattning om asyl och invandring.

Vill vi ha ärliga politiker eller de som ljuger, döljer sanningen och på köpet inte vågar ta en debatt? Vem kämpar för Sverige?

Alla andra politiker gömmer kostnaderna, brottsligheten och det sociala kaos vi har i Sverige. Hur kan någon rösta på den typen av politiker som inte öppet vill redvisa vad de gjort, vad det kostar och hur många flyktingar de vill ta in till Sverige? Jag vägrar rösta på partier som ljuger, som inte redovisar något av det viktigaste de gjort, och framförallt tystar ner all debatt.

Politiker har något att dölja, de försöker undvika frågor så gott det går, knappt en enda politiker från riksdagspartierna tillåter frågor eller kommentarer på sina personliga eller politiska hemsidor.

Varför är de så hemlighetsfulla och undvikande i alla viktiga frågor? Svaret är att de förstör Sverige och vill inte konfronteras med frågor om det, de kan inte svara, de vill inte svara.

Det värsta är att inte ens media granskar politikerna som de brukar göra i de flesta länder, diktaturer undantaget.

Svenska politiker måste skärpa till sig och ta debatt med Sverigedemokraterna. Det ska ju vara folkviljan som ska bestämma i val. Vi kan inte låta nedtystad media och ljugande ohederliga politiker styra all debatt och alla åsikter.

Hur ska ni få väljarnas förtroende om ni bara håller tyst och samlas i era kamratliga möten som ni kallar debatt men som mest ser ut som lite inbördes syjuntetjafs. Man får intrycket att alla sju riksdagspartier är ett parti med olika falanger. De skiljer sig knappt i sitt agerande, i sitt hemlighetsmakeri, i deras ovilja att ta debatt eller i sin politik.

Jag är verkligen trött på politikerna och deras islampropaganda i alla svenska media. Islam och muslimer som politikerna vill tvinga oss att tolerera står mig upp i halsen. Nu får SD min röst i detta och framtida val även om de driver en farligt stor invandringspolitik vilket jag inte håller med om. Vi får hoppas att extremisterna och lögnarna i riksdagspartierna förlorar stort, annars kanske allt hopp är ute om att rädda det lilla som går att rädda i Sverige. svd svd dn dn dn dn dn dn svd

2 comments:

profanum_vulgus said...

Fast stening är ju avskaffat i Iran sedan 2002 och ingen har stenats sedan 1981.
Sakineh är dömd för att ha mördat sin man tillsammans med sin kusin och en till, efter mordet hade hon sex med kusinen och den andre mannen.

Tvilling said...

Ja, vi behöver verkligen partier som vill och vågar prata om alla frågor, även de mest kontroversiella.

Jag kan tänka mig att SD kommer att få många sympatiröster i årets val, inte minst för att de behandlas som spetälska samtidigt som det är enda parti som på allvar tar upp olika känsliga ämnen.

Mvh