Tuesday, August 19, 2008

Radikala domare tycker att barn inte har ratt till en familj.

En domare domde att ett lebiskt par ska fa ratt att tvinga fertilitetskliniker att skapa barn at dem.

En lagre domstol bestamde att lakarna har ratt att vagra utfora fertilitetstjanster at lesbiska par. En hogre domstol andrade pa den domen och menade att det var diskriminering.

Domen gor att man fritt kan experimentera med "provrorsbarn". Alla slags sambo-konstellationer maste nu efter domen tillatas skaffa "provrorsbarn". Traditionella familjer som ger ett barn en mamma och en pappa ar inte den enda sortens familj enligt domen.

Massfamiljer med flera mammor och pappor, flera mammor och en pappa, flera pappor och en mamma, eller fyra pappor, eller fyra mammor kan nu skaffa provrorsbarn enligt den underliga ogenomtankta  domen.

Jag undrar hur kaostisk en separation skulle se ut om fyra mammor separerade och alla vill ha delad vardnad. Bara tanken ar ganska grotesk och ingen inblandad har tankt pa de stackas barnen som tvingas leva i overkligt underliga familjekonstellationer till skillnad mot alla lekkamrater och klasskamrater. For ett barn sa maste upplevelsen vara hemsk och saknaden efter ett normalt familjeforhallande satta spar for livet. Undersokningar har visat att barn i en vanlig familj men en pappa och en mamma lyckes mycket battre i livet. Det finns information om det overallt pa natet vilket har sammanfattats har;

 These statistics show the tragic consequences of fatherless and single parent homes in the United States:
  • 63% of youth suicides are from fatherless homes.
  • 85% of all children that exhibit behavioural disorders come from fatherless homes.
  • 80% of rapists motivated with displaced anger come from fatherless homes.
  • 71% of all high school dropouts come from fatherless homes.
  • 75% of all adolescent patients in drug abuse centres come from fatherless homes.
  • 85% of all youths sitting in prisons grew up in a fatherless home.
Vad kommer efter detta, manggifte, barngifte och kanske djurgifte? Vem har ratt att bestamma om det, du, jag, eller det som vi kalla norm, eller normalt? Barn har ju inga rattigheter enligt vissa personer, det ar skrammande. SVD

No comments: