Monday, July 13, 2009

Idioter spelar politisk fotboll med hemliga CIA planer.


CIA har tusentals hemliga planer som knappt nagon kanner till. Nagra planer ar kanda av en liten grupp utvalda politiker som anfortrotts med hemligheterna.

Den minst sagt underliga Nancy Pelosi (D) beskyllde CIA for att ljuga till senaten och alltid halla saker hemliga.

Den sinnesforvirrrade Pelosi fick mangder med kritik efter att hon beskyllde CIA for att ljuga trots att alla andra som varit narvarande vid alla moten tyckte att hon sjalv hade minnesluckor eller inte begrep vad hon informerats om.

Det ligger i sakens natur att CIA har hemligheter och inte talar om alla sina planer, inte ens for de hogsta ansvariga politikerna. Den logiken gick inte in i Pelosis troga hjarna sa hon skapade en stor politisk skandal, man kravde hennes avgang och att hon ber om ursakt for sina vilda anklagelser.

Den nya CIA chefen Panetta (D) tvingades gora ett uttalande for att klara upp saken, han tillrattavisade Pelosi och sade tydligt att CIA inte ljuger och har aldrig gjort det. Darmed borde man tycka att Pelosi kan skammas och springa och gomma sig pa sin vingard. Men icke, hon mobiliserade nagra andra demokrater som fortsatte den barnsliga politiska fotbollen trots att hon redan overbevisats.

Envist och argsint tar hon med sina vanner nu upp nya anklagelser mot CIA. Nu handlar det om nagot annu mer sinnesforvirrat eftersom det handlar om en hemlig plan som inte ens var aktiv, den var en av tusentals som lag arkiverad i hyllkilometerna. Exakt vad den gick ut pa ar det ingen som vet men det var en plan som aldrig aktiverades. Och nu blir det annu en rond med debatt om en hemlig plan som ingen vet nagot om och darfor kan inte prata om saken.

Pelosi ar som en ettrig elefant i en glasbutik. Hon passar knappt in och rikerar forstora allt oavsett hur hon vander sig om. USA hjalps knappast av en sa stor idiot. dn ab svd dn dn dn

1 comment:

Anonymous said...

"... Pelosi ar som en ettrig elefant i en glasbutik. Hon passar knappt in och rikerar forstora allt oavsett hur hon vander sig om. USA hjalps knappast en en sa stor idiot."

Eh... Amerikas konservativa i allmänhet, och USAs republikaner i synnerhet, hjälps måhända utmärkt av fru Pelosi...

... hjälps inför kongressvalen nästa år, samt ett och annat val år 2012... ;)

Vi får se.

Mvh