Tuesday, July 6, 2010

Obama river gränserna.

Obama stoppade nyligen bygget av stängslet utmed gränsen, han tog bort 6000 personer från gränsbevakningen och nu stämmer han Arizona för att de vill implementera en ny lag som är en kopia av en federal lag som de federala myndigheterna inte vill reglera.

Enligt senator Jon Kyl sa saboterar Obama avsiktligt gränsstaterna och deras försök att ha kontroll vid gränsen tills han får stöd från staternas representer i andra frågor som de inte är bereddda att stödja.

Avslöjandet förstummade åhörarna då senator Jon Kyl berättade om Obamas hemliga krav.

Den typen av uppenbart blatant utpressning har man inte hört talas om i politiken. Nu försöker Obama sätta ännu större press på gränsstaterna med att stämma Arizona.

Maffiametoderna som Obama bedriver bekräftar mer för varje dag att den "ändring" Obama pratade om i valkampanjen egentligen betyder motsatsen till det väljarna trodde han menade.

Governor Jan Brewer sade att "Arizona är under attack av internationella knarkligor och brottslingar och nu även av Vita Huset".

Alla undrar hur Vita Huset, Obama och knarkligor kan ha samma mål, att öppna gränserna ännu mer för all kriminalitet.

Många andra stater och städer planerar att införa nya regler likande den nya lagen i Arizona. Man har tröttnat på den oerhört snabbt växande brottsligheten och det stora antal illegala som översvämmar gränserna.

Bara i en del av Arizona utmed Tucson området har man under ett år gripit 240 000 illegala.

18 % av brottslingarna i Arizona är illegala. Polisen kommer att fortsätta gripa illegala med hjälp av frivilliga "posses" för att försöka få bukt med den ökande kriminaliteten trots Obamas försök att sabotera Arizona. dn svd

No comments: