Wednesday, August 11, 2010

Obama stöder moskebyggande Imamen som vill provocera USA och 9-11 offren.

Nya avslöjanden har gjorts om Imamen som vill bygga en moske vid Ground Zero i NY.

Han säger att han vill byggar broar och att han arbetar för tolerans med den nya mosken, men i olika famträdanden bevisar han motsatsen. Har har gett uttryck för sympatier för terrorrörelsen Hamas, han har samarbetet på olika sätt med Irans ambassadör, Malaysias ex-president and andra farliga islamister som stöder terror. Imamen är en ledande figur i Perdena Peace Organization, gruppen som är största donator till Free Gaza som skickade fartygen till Hamas i Gaza.

Ny information visar att Obama har kopplingar till Imamen. Obamas huvudsponsor i hans valkampanj var terroristerna Bill Ayers och hans fru Bernadine Dorn, även de stöder Free Gaza.

(Bilden: Några böcker skrivna av Obama gamla vän och sponsor innan hans College dagar, Khalid Al Mansour, goggla honom. Lägg märke till titlarna nummer 6, 7, 9, och 10.)

En till Hamas supporter som råkar vara Obama supprter är Rashid Khalili. Han arrangerar en ny flotilla till Hamas och den ska kallas Audacity of Hope. Det råkar vara namnet på Obamas bok, vilket inspirerades av Obamas radikala prästs Jeremiah Wright's tal som han gav samma namn. Wrigth var Obams spirituelle rådgivare tills hans tal avslöjades i TV där han i inspelningar fördömde USA.

Är Obamas kopplingar till radikaler och Imanen en tillfällighet?

Nej, eftersom nu har Obama administrationen anställt Imamen. De betalar honom så han kan resa runt i arabvärlden och söka bidrag till mosken som han vill bygga vid Ground Zero. Ja ni läste rätt, Obama vill att Imamen ska kunna förverkliga sina planer bygga mosken och öppna mosken på 10-årsdagen av de värsta muslimska massmordet någonsin.

Moskebygget på den platsen är givetvis en provokation, ett psykologiskt monument över att muslimer har erövrat Ground Zero, USAs finansiella högkvarter. Och att vilja inviga mosken på 10-årsdagen av terrorattacken i New York är en ännu värre provokation.

Ingen hade kunna föreställa sig att Obama ställer sig bakom den provokationen med att anställa Imamen och möjliggöra hans rundresa i arabvärlden så han kan samla ihop pengar till bygget.

Det har bekräftats av State Department. Jag kan inte föreställa mig att Hillary Clinton som är chef på State Department håller med om Obamas beslut. Det beslutet kommet att leda till en öppen splittring mellan Obama och Clinton. Det här handlar om en arabisering av Ground Zero, samtidigt en provokation mot USA och offren för 9-11.

Moskebygget kan liknas vid att bygga ett minnesmärke till Hitler brevid något av koncentrationslägren i Polen. Osmaklig och opassade, det vore ett tecken på en avsiktig provokation mot offren precis som Mosken inte kan vara något annat än en avsiktlig provokation mot USA och offren. Och nu ställer sig Barack Hussien Obama bakom den värsta provokationen USA har sett sedan 9-11.

Finns det någon i Sverige som känner till detta? Det vanligaste är att svenska media aldrig kritiserar muslimer, Obama, eller jihadistprovokatörer så jag antar att ingen svensk tidning har tagit upp detta.

Någon föreslog att bygga en gaybar brevid mosken, en som riktar sig till muslimer. Svaret från moskebyggarna var att han inte borde bygga en bar så nära mosken, det skulle vara "okänslig" och "provokativt". Mitt förslag till namn på baren är "Allah ho Gaybar".

Obamas stöd till Imamen är ett tydligt tecken på att Obama inser att han aldrig kommer bli återvald. Därför inser han att det är lika bra att köra full gas med sin radikala politik oavsett hur impopulär den är. En fråga som man bara kan gissa svaret på är, hur muslimsk är Obama? Svaret blir tydligare för varje vecka, ni visste väl att Obama har gett NASA ett nytt uppdrag, enligt den nya NASA chefen ska de vända sig till den muslimska världen för att de dem en bättre självkänskla. Det blir Obamas uppdrag till NASA, ett märkligt uppdrag? dn svd svd svd svd dn ab exp

2 comments:

firdous said...

Skulle det vara provocerande med gaybar där?? tror inte det. Eftersom det ligger en strip bar precis i närheten.

gör dig själv en tjänst och läs om islam

http://www.answering-extremism.com

Tvilling said...

Jag undrar stillsamt hur stor chans det är att Barack Hussein Obama blir omvald år 2012?

Jag undrar även om USAs utrikesminister ska begära avsked någon gång nästa år, för att förverkliga sig själv med andra sysslor?

Ett exempel på syssla som Mrs Clinton då förstrött kunde ägna sig åt, vore att fylla krigskassan inför nämna val år 2012. Bara utifall att andan faller på.

Vi får se. Först ska vi klara av höstens kongressval.

Mvh