Friday, November 12, 2010

Muslimsk seriefigur och Obama vill skapa tolerans för islam.

Skaparen av den muslimska tecknade seriehjälten 99 vill skapa tolerans för islam.

Syftet med serietidningen och TV-serien är att skapa tolerans och acceptans för islam ute i världen. Världens mäktigaste man gör reklam för den nya seriefiguren. Obamas hyllning av skaparen och serien 99 gav den en helt ny prominens och gratisreklam för serien i västvärlden till ett värde av flera miljarder dollar. Obama har aldrig förklarat vad han tror på men det klarnar mer för varje vecka. En muslimsk TV kanal i USA har tagit upp serien.

Skaparen säger att han med serien vill motverka bilden av islam som en våldsideologi. Han inspirerades när han lyssnade på Imamer som predikade sin primitiva 700-tals ideologi och sitt hat. Skaparen ville därför motverka de radikaler inom islam som lever kvar i en svunnen tid.

Nästan varje gång muslimer och islam blir omtalade i media så är det i samband med mord, massmord, avsågade huvuden och terror. Det är något som folk lägger på minnet efter 9-11 2001.

Serifiguren 99 följer de muslimska sharialagarna. De olika könen är aldrig ensamma med varann. Slöja och burka används men inte av hjältefigurerna.

Det kommer att bli svårt att skapa tolernas för islam eftersom seriefiguren South Park blev utsatt för en fatwa och mordhot efter att ett avsnitt handlade om Muhammed. Time Square bombaren parkerader sin bilburna bomb utanför kontoret där South Park skapas. Lars Vilks teckning gjorde att muslimer i Sverige och i utlandet försökte mörda honom. Folk som mördar för teckningar ska inte gå lösa, men vi vet inte vilka som tar till våld. Det är dilemmat med islam som muslimerna måste ta itu med eller se sin religion stoppas.

De som vill skapa tolernas för islam kämpar i motvind eftersom man varje dag påminns om verkligheten utanför teckande serier. I verkligheten är islam mest en destruktiv och farlig lära som påverkar muslimer i en negativ riktning. En låtsasfigur som 99 kan inte ta bort intrycket vi fått och får av islam och de muslimer som i verligheten begår terror efter att ha studerat islam. Serien 99 kan precis som koranen tolkas på flera sätt. Ett sätt att tolka serien är att samma budskap som i koranen lärs ut i serien så att barn indoktrineras omedvetna om budskapet.

Alla muslimer är inte terrorister men muslimska terroister skapar tillräckligt stor skada över hela världen att islam måste förkastas, moderniseras eller självdö, en seriefigur kan inte ändra på det.

2 comments:

Patrick said...

Trist att det ska vara så svårt att inte uppfatta världens ca en miljard muslimer som en enhet av galningar.
Sorgligt att man inte är smartare 2010.

Anonymous said...

"Väst" är långt ifrån perfekt i alla avseenden när kommersialism och konsumtion är beaktat.
Jag föredrar att se på forskning och utveckling som ett mått på framgång.
Möjligheten till en högre utbildning för envar är en värdefull strävan.

KSA sprider sin Wahhabi lära genom att: kontrollera pressen i många länder; sponsrade madrassas, och många andra initiativ.

Islam degenererar och det står jag fast vid.
Kanske inte spirituellt, men väl intellektuellt.
Hur många framstående universitet finns det i den "muslimska världen"?
Att lära sig Koranen utantill i unga år och att be 5 gånger om dagen, det lär väl knappast främja högre utbildning hos en individ?
Dessutom "offrar" många fattiga familjefäder i Indonesien, Indien, Pakistan etc. livsbesparingen på att utföra Hajj istället för att ge sina barn utbildning. Tyvärr! Det är ett stort bedrägeri.

Men det är klart, belöningen kommer väl i nästa liv?
Är det inte så?

Alla tar Islam på allvar, ingen ifrågasätter; http://www.youtube.com/watch?v=70iyaFNs_vI

Citat hämtat ur http://www.bahlool.se/2010/11/12/4000-lyckliga-svenskar-aker-till-vallfarden/;
"Demokrati är fel, för det tar makten från Gud och ger till människan – anser islam (deras präster skriker det ofta på islamska TV-kanaler runt om i europa).