Monday, March 15, 2010

Alliansen tar inte stallning till kaoset i Sverige,

Alliansen vill inte ta upp de viktigaste fragorna som beror varje svensk. Till valet maste partierna ta upp brottskaoset, asylpolitiken, massinvandringen, lonedumpningen och utanforskapet.

Nu planerar de att ha sin vanlig valkampanj som inte tar upp en enda av de viktiga fragorna.

De graver sin egen grav nar de totalt och till 100 % ignorerar den massiva debatten som pagar i alla politiska bloggar, online och i alla hem. I vara grannlander tillater man debatt.

Vi har 4 ledande partier i alliansen, inget av dem inser allvaret, inget av dem inser att vi har ett "litet" problem som kommer att gora Sverige till ett helt annat land, med andra kuturer som snart kommer att dominera samhallet, politiken, rattsvasendet, kvinnosynen osv.

Socialdemokraterna foreslar i en artikel dagens Expresen att vi gor incest lagligt, varfor vill S gora det? De enda som systematiskt har incest pa sitt kuturella program ar vissa invandrargrupper, varfor tolerera den typen av farligt beteende?

Varfor maste Sverige anpassa sig till efterblivna kuturer och farliga religioner? Nar ska vi saga ifran och valja in nya motiverade politiker som vill radda Sverige och skapa ett bra land.

Fraga er sjalva, nar gjorde politikerna nagot som ar bra for befolkningen, nar skapades en synbar forbattring i Sverige? Det har inte hant pa 30 ar, varfor rosta pa de som pratar om jamlikhet nar de sjalva suttit vid makten i 50 ar och borde lyckats vid det har laget. Om de ar sa inkompetenta varfor valja in dem igen?

Nej, sluta ge dem ett frikort, valj nya partier och avskeda de inkompetenta och farliga partierna som hela tiden skapar battre villkor for invandrare men skar ned pa allt som skattebetalarna fortjanar och dessuton inte vill prata om det.


Alla valjare borde las den har utmarkta insandaren innan man valjer parti, den forklarar allt som hander i Sverige. svd Expressen svd dn

Las insandaren som lankas ovan se darefter filmen som forklarar hur folkoverforingar paverkar ett land.

4 comments:

jan said...

Borde kanske först försöka lära dig hur du hittar till å,ä och ö på ditt tangentbord.

Ger ett mer påläst intryck.

Jan

Markos blog i USA said...

Det blir svart med utlandskt keyboard, man far ta det som det ar,

Tvilling said...
This comment has been removed by the author.
Tvilling said...

Viktigare än Markos tangentbord, är ju Markos tankar. Dessa tankar är ju i denna bloggpost koncentrerade på Alliansens oförmåga att ta tag i dagens kaotiska situation i Sverige.

Trots fyra år, och full majoritet i riksdagen, har inte Alliansen lyckats styra upp, och förbättra sådana viktiga saker som:

- invandringen, utanförskapet & arbetslösheten,

- den urusla arbetsmarknadspolitiken,

- företagarklimatet,

- EUs allt större inflytande över Sverige,

- den osäkra energisituationen,

- det undermåliga utbildningssystemet,

- den otillfredsställande situationen ang brott & straff,

- den allmänna moralupplösningen.

Det känns nästan som om det behövs ett nytt, värdeorienterat, lite traditionalistisk och socialkonservativt parti i Sveriges riksdag.
Så känns det.

Mvh