Saturday, March 20, 2010

Sverige släpper ut de som andra länder vill ha inlåsta.

Svenskan Annika Östberg som dömdes för delaktighet i mord i USA och har suttit i fängelse större delen av livet kommer snart att släppas ut i Sverige. Hon överfördes i hemlighet till Sverige av någon okänd anledning och kommer att släppas ut nästa år, snabbt efter ankomsten till Sverige.

Man gör det med vetskapen att hon klassades som orehabiliterbar i hennes senaste sinnesundersökning i fängelset i USA och efter att guvernören Arnold Schwartzenegger har sagt att hon abosult inte ska släppas ut eftersom hon ska betraktas som en farlig person.

Den svenska regeringen och svensk media har länge försökt få denna livsfarliga mördartyp frisläppt, dvs överförd till Sverige och sedan frisläppt. Om man antar att utlämningen hade som krav att hon avtjänar sitt straff i Sverige, så lurade Sverige USA med att bryta det avtalet. Man kortade helt enkelt ner straffet men ett stort antal år och snart släpps hon ut trots att hon borde sitta av ytterligare en mycket lång tid i fängelse för bägge mord hon var iblandad i.

Sverige är ett farligt land där brottslingar betraktas som vanliga medborgare och ska släppas ut snarast möjligt eller helst inte ens åtalals.

Jag tvivlar på att mordoffrens familjer ens fått reda på att hon ska släppas ut. Vad är praxis i Sverige, släpper man ut farliga brottslingar utan att ens delge offen? Det vore farligt. Om offren inte ens tillåts skydda sig och livsfarliga fd fångar släpps ut så de kan promenera brevid sina offer på gatorna.

Ibland undrar man om väljarna är medvetna om vilka politiker de röstar fram.

Jag tycker man ska ta fram hårdare straff i Sverige som gör att man slutar ge massrabatt för en lång rad brott och inför minimistraff för brott mot personer, våldsbrott och allvarliga brott. Three strikes borde införas där man ger en brottsling högst tre normala straff för allvarliga brott, sen blir det livstid.

Tills det inträffar så borde man stödja brottsoffren. Tyvärr så har brottsoffernämnden spelat ut sin roll. Det är 70 - 80 % av dömda som inte kan betala skadestånd. De slipper i stort sett betala och nämnden beslutar om ersätttning till offren. Det blir en förhandling som ofta inte leder någonstans.

Brottslingar borde avtjäna sitt straff där de är dömda för att sedan utvisas till sitt hemland, ungefär som Sverige behöver göra med alla kriminella som kommit till Sverige de senaste åren och drabbat befolkningen. Visserligen vill Sverige helst slippa ha tillbaks svenskar som dömts för brott utomlands, de ger svenskar dåligt rykte, de borde ges ett extra straff för att de förstört vårt rykte i andra länder.

Sverige släpper ut de som andra länder vill ha inspärrade och importerar de som inga andra länder vill ha. Gå till Emma P sidan på Facebook, den handlar om en 19-årig tjej som nästan slogs ihjäl av en irakier. Gruppen vill ha ut alla kriminella invandrare från Sverige, och det är verkligen på tiden, gäster ska sköta sig annars är det goodbye. Stöd Lex Emma P.1 comment:

Tvilling said...

Jag undrar när Sverige blev så förstört som land, att vi aldrig kan värdera saker och ting efter vad de faktiskt är?

Denna värdemässiga dekadens märks ex i faktumet att det sällan eller aldrig tycks bli några repressalier för olika former av mer destruktivt beteende.

Personligen är jag en stor motståndare mot detta, och anser att när ett land tillåter moralupplösning, har landet börjat begå ett långsamt förtvinande för att inte säga självmord.

Om människor beter sig destruktivt ska det självfallet uppmärksammas och bestraffas.

Om människor beter sig mycket destruktivt ska det verkligen uppmärksammas och mycket hårt bestraffas.

Så sker som bekant långt ifrån alltid i vårt en gång så fina land, och jag ser en huvudsaklig anledning till detta moraliska förfall: vänsterliberalismens erövring av den politiska och värdemässiga hegemonin.

Idag finns knappat några konservativa eller libertarianer. Vidare är de s k socialister och miljöfanatiker som verkar inom vp, s och mp tämligen vänsterliberala i sina olika ställningstaganden, och resten...

... resten av landets politiker och massor med privatpersoner är vänsterliberaler.

Jag hoppas vid gud att den nykonservativa rörelse jag uppfattar har blommat upp, och har god fart i USA genom organisationer som Tea Party Patriots m fl, även kan få motsvarighet i Europa, Skandinavien.

När jag är som mest drömmande, hoppas jag att t o m den hbt-orienterade, ekofascistiska, vänsterliberala diktatur vi kallar Sverige ska påverkas av positivt av allsköns internationella, nykonservativa rörelser.

Ett steg i den riktningen är ju att vi svenskar börja rösta fram politiska partier som vill erkänna och lyfta fram värde- och socialkonservativa värderingar.

Lyckligtvis tror jag att jag har hittat ett sådant parti. Ett parti som för övrigt har den vackra blomman blåsippan som sin symbol.

Mvh