Sunday, December 23, 2007

Sveriges intresse sammanfaller med USA's.

USA inledde sitt krig mot terror efter 9-11, 2001. Det var aratal for sent eftersom terror har bedrivit krig mot USA i manga ar. Clinton regeringen var upptagen med att reducera effekten av pinsamma sex skandeler i Vita Huset med tonariga flickor. Clinton var t.o.m. forsenat till ett mote med Yassir Arafat da han hade en tonarig flicka under bordet med hogst opassande verksamet. Samtidigt blev USA alltmer aggresivt angripen av Al Queda med allt blodigare och storre attacker. Arga obildade muslimska extremisten kanske inte ser farliga ut pa ytan om dom stampar upp okendamm. Men dom har fatt miljontals dollar i stod fran olika hall, de har anvant sej av en falsk front av ideella organisationer, istallet for att hjalpa svaltande barn i u-lander har pengarna har gatt till vapen och ammunition till de fanatiska muslimerna. Eftersom dom haft stort ekonomisk stod och stod av olika stater (Iran, fd Irak mfl.) med husrum, information, vapen osv sa blev dom ett riktigt hot utan att USA insag det innan 9-11.

Om Sverige kan gora en aning nytta i den varldsomfattande kampen mot terror sa ar det inte bara bra men det ar viktigt. Det ar inte bara USA som skyddas av USA's krig mot terror det ar hela varlden som skyddas, Sverige ocksa.

Det finns folk i Sverige som vill ga tillbaks till den tiden da Sverige gav ekonomiskt och moraliskt stod till krigforande kommunist stater som Nord Vietnamn, Kuba, Kina, Nord Vietman mfl. De vill inte att vi stoder kriget mot terror eller USA. Tre av dom skrev SVD artikeln. De tre villl dessutom att Sverige ar "oppet och solidariskt" med de fattiga landerna. Det later som en ytlig klycha som brukade anvandas av vansterextrister som Olof Palme. Ma Gud forlata Sverige for alla skador Palme orsakat i varlden, vi har annu inte tvattat bort kommunist stampeln som Sverige fick. Dom ville enbart ge stod till kommunist diktaturer men dom dolde sitt stod med "ordbehandling", dar "fattiga' var kodord och betydde "socialistdiktatur". Lars Bergquist, ambassadör Carl Björeman, generallöjtnant Karl Erik Lagerlöf, författare borde tala klartext, vill ni att varlden vinner over terror och diktaturer eller vill ni att USA inte fanns? Valet ar fritt men ljug inte med er "ordbehandling". SVD

Fragan behandlas i klartext pa George S Pattons video. 
Kunde inte ha stallt fragan battre sjalv.

3 comments:

Pål Bergström said...

Inte om USAs vänskap baseras på falska grunder. Vad vet du 9/11?

Markos blog i USA said...

Jag vet mycket om 9-11, jag var nara doden sjalv den dagen. Vad vet du om 9-11? Oavett vilka grunder vi samarbetar pa sa sammanfaller vart intresse. Alla landers sakerhet okar aven om en del lander staller utanfor samarbetet, dom far gratis assistans.

PM said...

Du har helt galet fel när du säger att USA inte förklarat krig mot terrorismen före 11:e september.
Reagan gjorde det redan 1981 sen dess har, Bush sr, Clinton och Bush J också gjort det. Bombningarna i Libanon, Nicaragua m.m. Sen att deras antiterrorism dödat långt fler civila en den terrorism som drabbar den rika västvärlden är någonting annat.
//PM