Tuesday, March 18, 2008

Obama kan inte forklara varfor denna USA hatande rasist ar hans inspiration.

Jeremiah Wright's USA hat och rasism framgar som djupt och oaterkalleligt. Han ljuger och sprider hat i sina predikningar. Han sajer att USA regeringen delar ut knark och omotiverat fangslar svarta. Det ar inte trovardigt att Obama suttit i denna forsamling i 20 ar och havdar att man inte visste att prasten hade denna syn pa USA. Prasten har gett den svarta muslimska rasisten Farrakhan en utmarkelse. Prasten har rest till terrorstaten Lybien tilsammans med Farrakhan. Obama hamnar djupare i den sega soppan nar han forskoker forklara sej. Obama forsoker forklara varfor han gatt till den kyrkan och sajer i samband med det att slaveriet ar kopplat till sjalvstandighetsforklaringen. Den kanda TV personligheten Oprah Winfrey har gatt till samma kyrka i manga ar. Hon har inte yttrat sej om varken Obama eller rasist prasten.

Det ser illa ut for Obama nu nar media for forsta gangen forsoker granska honom. Det kan knappast bli battre for honom. SVD

1 comment:

Sailer said...

Måste säga att pastorn har rätt omkring vad usa har gjort. finns belägg för allt han säger. bara att läsa. förstår inte varför det ska vara till last för Obama förutom att ärlighet och politik inte hör ihop.

Niklas