Thursday, November 6, 2008

Dag 2 efter Obama segern. Borsen rasar ytterligare 5 %.

Om man vill uttrycka sig dramatiskt sa kan man saga att ObamaNation inleder sina judeutrensningar.


Borsen har nu rasat mer an den gjort pa over 20 ar efter ett presidentval, nara 10 % pa tva dagar, det ar sensationellt med tanke pa de tidigare rasen. Asien borsen fortsatter falla under natten. Alla forutser en forsamrad ekonomi, det gjorde man innan valet var avgjort, men nu ser forutsattningarna annu samre ut. Inkomsterna kommer att ga ner med okande arbetsloshet och forsamrad ekonomi. Kostnderna kommer att ga upp sa fort Bush lamnar over sin administration och de nya katastrofala energiplanerna satts igang. Dollar som starkts de senaste veckorna och drivmedel och livsmedelspriserna som sjunkit kan fortsatta att forbattras ett tag till men den trenden vander snart eftersom vi redan kanner till flera av de faktorer som kommer att paverka utvecklingen. Skattehojningar och begransingar i energitillflodet ar tva av de viktigare orsakerna.  

Obama har utsett Rahm Emanuel till stabschef. Valet tyder pa daligt omdome och en brist pa alternativ. Manuel ar en av de mest arroganta och illa omtyckta personer som arbetat for Bill Clinton. Han har en otevlig och hamndlysten attityd som han inte kan dolja. Det ar ett tecken pa att man redan borjar isolera sig fran andra parter. 

Jesse Jacksons tal dar han innan valet sade att Obama kommer att ta bort det "zionistiska" inflytandet i usa's regering forverkligas omgaende. Joseph Lieberman fd (d) nu (i) som varit i utkanten av det demokratisk partiet eftersom han stoder Bush nationella sakerhetspolitk och ar demokraternas storsta Israelvan ligger nu illa till pga sina asikter. Demokraternas ledarskap skall inleda samtal med syfte att fa bort honom fran olika ledande positioner. Obamas utrensning av judevanliga ledande demokrater borjar uppenbarligen genast. Jackson hade ratt da han sade att Israelvannerna kommer att forsvinna fran en Obama regering. Israels forhoppingar om fortsatt USA stod kan ga upp i rok snart.

I det sammanhanget kan det var inressant att notera att Irans Islamska Republik gratulerar Obama till segern. Det ar forsta gangen som Iran halsar USA med en gratulation. Den vanliga frasen brukar vara "dod at usa". Vi far vanta till pa fredag for att se om de vanliga "dod at usa" bonerna skriks ut i Irans moskeer. 

Efter valet kryper Obamas gamla vanner fram under stenarna de gomt sig. terroristen Bill Ayers uttalade sig igar. Idag var det Obamas rasist prast Jeremiah Wright som uttalade sig. Han sade att det var medias fel att han utpekats som usa hatare. Han ville inte begripa att det var hans egna uttlanden och asikter som gjorde honom till en usa hatare och rasist. Enligt uppgift sa ska Obama, Ayes, Wright and Farrakhan ha rostat i samma vallokal i Chicago, de ar ju grannar.  SVD SVD SVD DN  DN DN AB SVD

4 comments:

Sami said...

Det mesta du skriver är faktiskt riktigt underhållande. Mycket fantasier och roliga historier.

Markos blog i USA said...

Exact vad ar fantasier?

De fakta jag skiver ar baserat pa erfarenhet och, rapporter. Vet du mer om nagot av de anmnen jag skirver om sa? Sag garna till om du ha en kreativ synpunkt.

Men igenklien said...

Hey, Marko - vart har du tagit vägen? Har du gått in i Obama-apati du med? (Du förstår väl att det klippet är ironiskt?)

Jag saknar verkligen dina galna inlägg - de har lyst upp var och varannan dag under hösten!

Come on tiger, go get them!
:)

Markos blog i USA said...

men igenklien,
Menar du ONN filmen, jag hoppas folk inte tror att det ar en riktig TV kanal. Jag hoppas man inte behover papeka det uppenbara. Men jo, jag blev apatisk efter en intensiv kampanj, den holl pa i 2 ar, hur orkar man?

Jag tror halva usa sjukskrivit sig, hur ska man annars forklara finanskrisen? (tragikomisk ironi)