Thursday, September 10, 2009

Vi far inte glomma vilka som forsokte morda oss.


9-11 2001, glom inte vilka som forsokte morda oss. De lyckads morda 3000 man, kvinnor och barn, kontorsarbetare, stadare, turister mfl.

Det finns fler ute i varlden som, om de kunde, skulle spranga karnvapen i varje vastlig storstad. De har studerat koranen, de saknar hopp och livslust. Kanske for att de vet att de aldrig klarar att astadkomma nagot i livet annat an forstorelse. De ar lustmordare. De later sig utnyttjas av andra muslimer som ar en aning klokare an dem som manipulerar de minst begavade.

Det hjalper inte mycket att undra varfor de vill morda oss, det bara ar sa. Vi maste vanja oss vi den tanken och idag paminnas om att det pagar ett krig mot de lustmordande terroristerna, det ar ett verkligt krig och alla maste vara med och bekampa de skyldiga. Sverige kan inte sitta vid sidan om detta krig och tillata terrorister ga fria och planera nya dad.

Den sa kallade Gitmosvensken Mehdi Ghezali har tydligen gripits i Pakistan for terroristverksamhet. Varfor skickade regeringen forsvarets privatjet for att hamta denna terrorist fran Gitmo till Sverige, varfor utvisades han inte istallet?

Varfor ar u-lander battre an Sverige pa att gripa terrorister? Kan man vanta sig annat nar SAPO inte ens svarar nar polischefen larmar? Har vi avvecklat SAPO precis som vi avvecklat forsvaret?

Vad har Sverige gjort pa sista tiden for att stoppa terror och terrorister?

Se Fitna och tank efter:

7 comments:

Jenny said...

Vilka försökte mörda oss menar du? Alla muslimer?! Och vilka är "oss" - svenskar, amerikaner? Stor skillnad i min värld...

Det finns lika många fundamentalistiska galningar på den där stora västliga kontinenten som du kan finna i öst.

Different religion - same shit!

Kristna som hetsar mot muslimer är inte ett dugg bättre än muslimer som hetsar mot kristna.

Känns lite som sandlådan "Det var han som böjja!".

Markos blog i USA said...

Det finns inga kristna som planerar massmord pa andra religioner.

Hur kan alla religioner vara lika om bara en religion, Islam star for 99 % av alla terrordad i varlden. Alla religioner predikar fred, utom en gissa vilken?

Ditt resonemang ar typiskt for muslimer, forst begar de massmord, sedan beskyller de forsvararna for valdet mot dem.

Visste du inte att det var muslimer som vill morda oss, det var 100 nationaliteter som dog 9-11 inklusive svenskar. Det ar knappast en sandladelek, det ar fullt allvar. Om du kande doften av 3000 forbranda lik skulle du kanske tanka efter innan du forlojligar massmord.

Jenny said...

Och vad exakt är KRIG för något? Ett annat ord för teparty?

Vänligen förklara skillnaden mellan KRIG, MASSMORD och TERRORISM för mig? Vad jag förstår så är kontentan densamma, en massa död och elände samt ytterligare cementerat hat på båda sidor.

"Ditt resonemang ar typiskt for muslimer, forst begar de massmord, sedan beskyller de forsvararna for valdet mot dem."
- Menar du på fullt allvar att terrordåden mot WTC var det första slaget? Att ingen amerikanska soldatstövlar trampat på arabisk mark före detta? - Som sagt, man kan sitta och peka och påstå att det var andra sidan som började till döddagar....

Jag försvarar inte terrordåden för jag anser att det var vidrigt. Men att sitta och hetsa mot en hel religion pga vad några fundamentalistiska galningar gjorde är inte bättre.

Blod föder blod och ditt blogginlägg bidrar till detta genom att mana till hat och misstänksamhet mot utövare av en världsreligion.

Tycker att attityden som idag växer fram mot muslimer börjar likna attityder som fick frodas fritt på 20 och 30-talet mot en annan världsreligion...

Kanske dags att försöka frammana lite samförstånd istället för att hälla bensin på elden?


Själv är jag ateist och tycker ni är lika goda kålsupare allihop!

Peter said...

Hej Marko.

Om du befinner dig i USA så är det ju bara att sätta igång att mörda de vita i det landet. Varför skriver du att Sverige ska mörda amerikaner för att skapa en bättre värld?

Markos blog i USA said...

Jenny, du maste vara ett barn om du inte vet vet vad krig och terror ar. Anvand en uppslagsbok istallet for att skiva till vuxna i bloggar.

Peter ar du efterbliven eller en lustmordare rasist wannabe?

Jenny said...

Snälla du, jag vet vad krig och terror är. Men du verkar inte förstå vad krig är, eftersom du anser att de enda som är massmördare är terroristerna och att de enda som är terrorister är muslimer.

(Glömt Nordirland och Baskien? För det är ju bara muslimer som är blodtörstiga enligt din vetenskap. Vad har du för belägg för siffran 99% förresten?)

Du saknar uppenbart förmåga att ta in vad jag skriver, du är så blind av ditt kategoriska hat så att du inte vill inse att verkligheten är lite mer nyanserad än att muslimer är "onda" och alla andra är "goda".

Vem av oss som argumenterar som ett barn kan nog den som läser bäst avgöra själv....

Tvilling said...

En stilla tanke är följande. Jag, och säkert många med mig, skulle nog tycka att det fanns ett visst egenvärde i att USA blev mer isolationistiskt i en militär bemärkelse. Att landet alltså drog tillbaka, om inte all, så åtminstone betydande mängder militär personal från utrikes militära beskickningar. USA kunde visserligen fortsätta att vara med i NATO, men lägga ned verksamheten i Tyskland m fl länder. Amerika kunde självklart söka hjälpa FN, men endast rycka ut militärt när de FN önskade, eller när USA själva ansåg det absolut nödvändigt med utrikes militära resp underrättelsemässiga operationer för att skydda amerikaner på amerikansk mark.

När denna avrustning utomlands skulle ha pågått i ett antal år, och USA i stort hjälpt FN att bygga upp en slagkraftig militär styrka som blixtsnabbt kunde rycka ut i världen, vore det intressant att se hur diverse muslimska fundamentalister etc, och allsköns hatare av västvärlden i stort skulle reagera.

Vi kan ju alla hoppas att hatet mot USA då skulle ha avtagit, men jag tror tyvärr inte att så skulle ske. Olika individers och gruppers ursinniga vilja attackera USA skulle sannolikt fortgå med oförminskad styrka. Vid minsta lilla släpphänthet eller slarv från NSA, Pentagon, CIA, FBI m fl, skulle det smälla. Smälla utav bara helsicke någonstans i USA, naturligtvis i syfte att åstadkomma så mycket destruktivitet som någonsin möjligt.

Det är vad jag stilla tror.

Mvh