Monday, March 1, 2010

Guillou stoder Taliban, karnvapenladdat Iran och Nord Korea.

Jag trodde jag visste en hel del om Guillou, men det visste jag inte forran jag laste hans artikel i Aftonbladet nyss.

Han skriver att det ar viktigt att kritisera USA, viktigare an att kritisera Talibanerna, eller Iran, eller Nord Korea.

Han tycker att det ar sjalvklart och att det inte borde vara svart att forsta.

Just det, det handlar om hur mycket vi "forstar", enlig KGB Jan. Vart stallningstagande for eller emot varldens storsta demokrati, USA, och for varldens mest hotfulla irrationella diktatoriska foreteelser bero pa vad vi forstar. Vi som inte begriper nagot, enligt KGB Jan, foredrar demokratierna och ogillar farliga diktaturer som utrustar sig med , om de kan, karnvapen med syfte att anvanda dem som hot eller som massforintelse, beroende pa hur ledarskapet kanner sig den dagen.

Det ar oroande att se att Aftonbladet anvander KGB Jan som en av sina reguljara kolumnister.

Det ar lika oroande att se en valdsman ga fri, ostraffad, eftersom han mest sannorlikt kommer att bli farligare med tiden om han inte straffas.

Det ar likadant med spioner, om de inte grips och straffas sa gar deras hat mot deras fiender snart overstyr och de blir farligare. Darfor borde Jan G gripas och straffas for sina brott istallet for som nu tillatas padyvla oss sina extremist asikter som taleman for agarna av ledande media. Han uttallar sig inte som oberoende privatperson, da skulle han inte fa tillgang till media. Han uttalar som som en kand Sovjetspion och agarna av Aftonbladet (LO, S partiet) och de andra media haller troligen med honom i sitt kapitalisthat, varfor ger de honom betalt annars.

Darfor ar det viktigt att kritisera spionen och de media som ger honom utrymme for sitt hat.

Som tur ar forlorar TV och tidningarna sin roll som nyhetsformedlare. En poll i SVD visar att Internet anvands som nyhetskalla av 73 %, bara 19 % anvander tidningarna och 4 % anvander TV som nyhetskalla. Det ar formodligen darfor allmanheten ar mer valinformerad idag eftersom vi kan fa nyheter utan att bli tillsagda vad vi ska lasa och vad vi ska tycka av extremisterna och kommunistspioner som fyller upp alla nyhetsredaktioner. AB

3 comments:

Anonymous said...

Tänk om... tänk om... tänk om Jan Guillou skulle utvisas till USA..!

:D

Mvh

Markos blog i USA said...

Han har aldrig lyckats fa visum dit, de vet att han ar en KGB spion, men pa Gitrmo passar han kanske, :))

Anonymous said...

Fast ska jänkarna få in Guillou på Gitmo, får de banne mig skynda sig innan Obama stängt denna högst funktionella del av det amerikanska försvaret..!

När jag tänker efter, är det kanske småfarligt att sätta in vår landsförrädare bland terroristerna på Gitmo. Antingen skulle han undervisa dem till att bli farliga marxist-terrorister, eller också skulle terroristerna omvända Guillou till en terrorist-marxist av värsta hard core sort.

Båda scenarierna skrämmer.

:)