Wednesday, October 20, 2010

Obama och hans radikaliserade demokrater gör rekordförlust.

Demokraterna beräknas förlora runt 100 poster i valet till kongressen om två veckor. Det vore tidernas största förlust för ett parti.

Det beror givetvis på att folk numera inser att den i presidentvalet helt okända kandidaten Obama nu är känd som den mest inkompetenta ledande politiker som någonsin valts till en högre befattning.

Obamas inkompetens och livsfarliga politik har varit destruktiv för ekonomin, jobben och framtidstron.

Han valdes dels för att Bush administrationen spenderade för mycket pengar, men Obama inledde presidentskapet med att spendera mer än samtliga föregående presidenter sammanlagt. Räddningspaketet hade bara 3 % inbudgeterat till jobb. Dessutom var det bara tillfälliga jobb som gick till hans ledande donatorer, facket.

Ingen av de demokrater som går till val nu pratar om det stöd de gav för Obamas stora projekt. Ingen vill säga att de stödde hälsoplanen, cap and trade, det ekonomiska krispaketet.

Mängder med viktiga rådgivare till Obama har slutat, ännu fler söker nu alternativa utvägar och jobb på annat håll.

Kloka rådgivare vill inte bränna alla sina broar med att sitta kvar i två år till eftersom det bara kan gå utför för Obama framledes.

Givetvis försvinner Obama vid nästa presidentval. Under tiden får alla nyinvalda republikaner
göra sitt bästa så ekonomin kan komma på fötter. Republikanerna går till val på att stoppa vansinnesslöseriet med pengar. De kräver att man inte ska spendera mer än man har. De vill ha mindre tvång och krav från myndigheter, lägre skatter och en mer företagarvänlig politik som förhoppningvis kan skapa jobb.

Ingen tror att Obama kommer att byta politik nu när han ligger illa till. Han är en radikal ideolog som är låst att styra enligt sin ideologi oavsett hur få som är med honom.

Bill Clinton var flexibel och tog över populära förslag som republikanerna hade i valet till hans andra presidentperiod. Därför vann Bill Clinton vilket han inte gjort om han inte var flexibel. På den tiden var inte oviljan mot Clinton på långa vägar lik den ovilja som nu finns mot Obama och det han håller på med. Få demokrater känner sig motiverade att rösta pa Obama havererade ideer. Oberoende och republikaner med många demokrater är oerhört upprörda över allt som hänt och all radikalism. Det märks i valmöten när Obama kan dra ett par hundra nyfikna mot flera tusen innan presidentvalet. Sarah Palin som reser runt och stöder republikaner och Tea Party sponsrade kandidater drar en publik på flera tusen nästan överallt. De flesta är numera arga och chockade över Obama som är motsatsen till vad de trodde, de kommer definitiv att gå och rösta.

Obama kampanjen med demokraterna verkar bara ha personangrepp att erbjuda, det syns i Obamas egen stödkanal CNN, varje kväll.

Allt fler ser nu Obamas radikalism efter att mer om hans bakgrund blivit känt. Allt fler känner till att bägga föräldrar och deras föräldrar var kommunister. Fakta som i filmen nedan var det knappt någon som kände till innan han valdes som president.

No comments: