Friday, October 8, 2010

Obamas reformer får ekonomin att krascha.

Flera ledande personer i Obamas ekonomiska team har sagt upp sig, andra kända personer som visades upp offentligt i början var aldrig med i hans team, sanningen börjar sippra ut. De var bara uppställa på podiet för att skapa förtroende för Obamas team. Straxt efter började han i tysthet sättta in radikaler på olika poster mot gällande praxis där chefer tidigare har tvingats godkännas av senaten.

Nu har Obamas eget kärnteam i Vita Huset börjat säga upp sig. Det senaste fallet är hans närmaste man och rådgivare Rahm Emanuel som åker till Chicago, han vill väljas till borgmästare där.

I November ska man välja in ett stort antal personer till representhuset och senaten. Demokraterna som vill bli återvalda ber Obama hålla sig undan. Om Obama åker ut som stöd inför valet så sjuker kandidantens siffror snabbt i pollerna. Ingen demokrat hänvisar till sitt stöd för Obamas hälsoplan eller cap and trade eftersom det skulle få dem att förlora ännu mer stöd.

Enligt de senaste uppgifterna så ska hälsoplanen som röstades igenom nu orsakat att stora företag med många lågavlönade kommer att kapa bort sin nuvarande hälsoplan för de anställda. Det blir för dyrt att ha kvar den.

Några av de stora bolag som påverkats på det sättet har nu sökt och fått dispens av Vita Huset från den "allomfattande" hälsoplanen. Man ger altså utvalda företag undantag från reglerna, en slags favoritism. Det här är en nyhet som inte finns i media ännu. När det bli känt så kommer Obama att anklagas för att bedriva en helt korrupt kompispolitik där utvala får stora fördelar medan andra får bära en större börda vilket kan handla om liv och död för många företag.

Den typen av korrupt favoritism finns inte i västvärlden, men det blir inte sista spiken i Obamakistan. Enlig uppgift så ska hälsoplanen, den 2700 sidor tjocka planen med komplicerad lagtext innehålla flera för ekonomin förödande överraskningar. En sådan överraskning är en slags moms på fastigheter. Enligt uppgift ska 3.9 % läggas till alla fastighetsköp i en skatt. Om det införs så kommer det att förstöra fastighetsbranchen, vilket drabbar hela medelklassen och uppåt, runt 80 % av befolkningen.

De som trodde Obama var en socialist vet nu mycket mer om honom. Han är snarare en som försöker förstöra USAs ekonomi. Med hemliga lagförslag som ingen lagstiftare tillåtits att läsa igenom innan de röstade om dem så finnns dolda förödande detaljer inskrivna som för evigt kommer att ändra USA så landet mer liknar en bananrepublik.

Därför gömmer sig demokraterna när Obama erbjuder sig att följa med på deras valkampanj inför Novembervalet. De tackar nej medvetna om att väljarna sparkar ut dem ändå om de röstat för Obamas olika planer, samtliga planer leder till en förvärrad ekonomisk kris.

Det är därför nästan alla Tea Party-sponsrade kandidater vinner sina val. Svaret från Obama och hans sista kvarvarande stödtrupper, extremvänstern ledda av kommunisten Soros är att driva en kampanj för att förstöra motståndarnas karaktär istället för att ta debatt om sakfrågor. Det känner vi igen från den svenska valdebatten.

Så ligger landet i det politiserade USA just nu. Det är en månad kvar till valen som kommer att visa vad folket tycker om det som Obama administrationen och hans demokrater gjort hitttils.

Det ligger uppror i luften, folk pratar politik som aldrig förr trots en de bara känner till bråkdelar av de problem som finns inskrivet i de tjocka lagförslagen som röstats igenom i blindo. En sak kan Obama bra, att läsa förskrivna tal i en telepromter, i allt annant är han en katastrof. Att presidentemblemet föll från talarstolen i golvet igår vid ett av hans tal är symboliskt, allt omkring honom kraschar nu och guldet slår prisrekord, gick över 1400 dollar per oz. svd dn dn svd

Vem styr Sverige? Nu har utomstående, mot reglerna tillåtits sitta med i en skolklass och hotade läraren med gevär, och skoledningen anmälde inte ens mordhotet, i Sverige? Vem styr Sverige? dn svd

1 comment:

Tvilling said...

"... Vem styr Sverige? Nu har utomstående, mot reglerna tillåtits sitta med i en skolklass och hotade läraren med gevär, och skoledningen anmälde inte ens mordhotet, i Sverige? Vem styr Sverige?"

Kulturmarxister, vänsterliberaler, och allsköns dubiösa intellektuella styr Sverige.

Från katastrofåret 1968 och framåt har arvtagarna till 68-revolutionärerna, alltså de som aldrig kommer att bli närande i samhället, blott tärande, varit mycket framgångsrika. De har tagit över utbildningssektorn och medierna, och utövar en konstant, subtil, men mycket verksam indoktrinering av befolkningen i stort.

Dessa individer kan sammantaget beskrivas som en samhällsklass bestående av kommentatorer, analytiker och allsköns svamlare, som alltmer tagit över tanke- och debatthegemonin i landet. Detta har i stort skett i det ena västliga landet efter det andra, och jag ser blott en väg ut ur detta elände: en bred konservativ resning.

En sådan resning har förhoppningsvis inletts i Sverige genom att det värdekonservativa partiet Sverigedemokraterna lyckades komma in i riksdagen.

Utöver detta, hoppas jag att alla värde- och socialkonservativa inom övriga partier vågar visa sina ideologiska värderingar i alla de omröstning som ständigt sker, landet runt, i allehanda politiska församlingar.

Socialismen och andra vänsterläror fungerar inte ekonomiskt, eller överhuvudtaget.

Socialliberalismen leder blott till en normupplösning som får samhället att krackelera inifrån.

Vad som kan rädda Västerlandet, är en sund och modern konservatism som bejakar marknadsliberalism.
En konservatism som utan att vara minsta rasistisk står upp mot rörelser som islam, kommunism, socialism, ekofascism, feminism och allsköns övriga totalitära läror.

En sund, modern, konservatism.

Mvh