Sunday, October 31, 2010

CBS "corrupt bastards". Sensationell skandal uppdagad. CBS fabricerar anklagelser mot Republikaner.

En stor nyhet slog ner som en bomb idag. CBS News i Alaska försöker fabricera påhittade anklagelser mot republikanen i Alaskaracet.

Det avslöjades i ett inspelat telefonsamtal när CBS ringde upp republikanen och trodde att samtalet hade avslutats. I själva verket hade iphonen inte kopplat bort CBS. Det interna pratet mellan journalisterna spelades in där man hör dem planera en sistaminuten-valkupp mot republikanen. De säger att de ska leta fram någon pedofil och försöka fabricera ett bråk på ett valmöte så de kan få smaskiga reportage om slagsmål och sexbrottslingar och i sista minuten innan valet skicka ut det som nyheter.

Sarah Plain som stöder den utsatta kandidaten Joe Miller (R) kallade CBS "corrupt bastards" i en TV intevju. Sådana fula knep fortsätter fram till valdagen på tisdag.

I Florida ville demokraterna få bort den demokratiska kandidaten och istället satsa på en av de två republikanska kandisterna. Charlie Crist (R) stöder Obamas program, han förlorade preliminarvalet mot Rubio (R) och skrev in sig som beroende för att kunna fortsätta kampanjen. Eftersom demokraten är mer oberoende så ville partiledningen hos demokraterna stödja Crist (R) istället för sin egen kandidat. Det kan låta förvirrande, men så är den korrupta sistaminuten politiken nu.

Vi får se om man når ett 50 %-igt valdetagande, troligen inte. Tills dess ska man har klart för sig att man inte kan lita på media, varken i USA eller Sverige. CBS har bevisat att de är "corrupt bastards", CNN är helt i Obamas händer, som NBC.

Svensk media ska vi inte ens tala om. Allt i USA är negativt enligt statlig svensk sossemedia. De hittar på så gott som allt de skriver om USA, i övrigt är det fördomar och okunnighet och ibland USA-hat som färgar reportagen. Jag kan rabbla expempel på hur svensk media kontaktat bekanta som har berättat hur media bara hittar på saker för att få en story.

De som vill slippa medias lögner om Tea Party rörelen kan få en förklaring på vad det handlar om. Tea Party rörelsen vill att man inför fiskalt ansvar, sluta låna och slösa pengar, spendera inte mer än man tar in i skatter, låga skatter, mindre offentlig sektor, färre regler och lagar som stryper friheten, respektera grundlagen som man nu med olika knep kringgår i Vita Huset.
I stort sett är det republikanernas program, men eftersom vissa av republikanerna har gått ifrån de fundamentala "grundreglerna" så vill Tea Party rörelsen ersätta dem med mer fiskalt ansvarsfulla personer. svd svd svd svd dn dn dn dn dn dn svd ab

1 comment:

Thomas said...

Som en del av det korrupta, socialliberala main stream media, gör uppenbarligen CBS sitt för att djävlas med konservativa och libertarianer så gott de någonsin kan.

Intressant fråga att ställa sig här, är om denna sjuka s k journalistik försämrar eller förbättrar för republikanerna, Tea Party Patriots, samt konservativa i allmänhet i det långa loppet?

I bästa fall får denna skeva nyhetsrapportering det amerikanska folket att vända sig till annat än main stream media, liberaler, och allehanda progressiva när de söker morgondagens ledare.

Mvh