Tuesday, January 15, 2008

Mitt Romney vinner Michigan, och Clinton sprider rykten.


Mitt Romney tog hem en storsegern i en av de storre och viktigare delstatena. Han fick 39% av rosterna, McCain kom 2:a med 30% och Huckabee kom trea med 16%.

Demokratern deltog inte i detta primarval. De straffar Michigan darfor att delstaten flyttade fram valdagen mot partiernas begaran.

En ny underground kampanj ser ut att komma ifran Clinton's sidan (vems annars?). Det pratas i massmejlade email en hel del om Obamas bakgrund. Nu sajs det ryktesvagen att han skulle ha svurits in i Senaten med Koranen istallet for Bibeln. Om det ar sant sa skulle han inte ha nagon chans att vinna partiets kandidatur. Det finns ingen mojlighet att en muslim valjs. Nar det blr utrett sa kan man stalla en rad andra fragor om hans bakgrund som ar oklara. Hans skola i Indonesien sajs ha varit en Wahabi skola, de lar ut en extremt radikal form av islam. Det aterstar att se vilka fakta som kommer fram om det. Jag ar saker pa att det finns en hel del negativ information om Obama som de narmaste veckorna kommer att dyka upp.

Besok Romney familjen hemma till Julen 2006;

No comments: