Sunday, November 8, 2009

SVD testar kanslorna hos folk.

SVD fortsatter sina hyllningsartiklar till den nu avslojad kommunist spionen Jag Guillou. SVD forsoker med fa folk at glomma att han ar en ladnsforradare. De skriver en artikel om vilka bilar KGB Jan gillar. KGB Jan's kamrater i media forsoker fa folk att glomma "den pinsmma incidenten" om att media kamraten, kommunisten kamraten Jan ar en landforradare.

Sa vi kan lara oss mer om "landfadern" (enligt hans vanner i pressen) Jan G och han tycke i automobilfragor.

Ur maxistiskt tankande sa ar fragan huruvida bilvalet ar en klassfraga en intressant fragestallning, sa SVD staller den fragan till KGB Jan.

I ovrigt visas en trevlig idolbild pa Jan poserande vid sin Citroen C6 med hostloven fallande i bakgrunden.

Medias hyllingsreportage fortsatter sakert. Medan han talade med med journalister om sitt spioneri for Sojvet sa ringde andra journalister med jamna mellanrum med olika fragor om ditt och datt for reportage om banalare saker som mat, resor, fina viner osv. De ser KGB Jan, kommunistspionen som en landsfader. Han har bevisat for alla var han hor hemma politiskt med sitt hemliga Sovjet-spionage och offentliga USA och jude hat. svd

2 comments:

Tvilling said...

"... SVD fortsatter sina hyllningsartiklar till den nu avslojad kommunist spionen Jag Guillou. SVD forsoker med fa folk att glomma att han ar en ladnsforradare. De skriver en artikel om vilka bilar KGB Jan gillar..."

Jag läste den artikeln, och hur mycket jag än kan gilla den positiva särprägeln hos Citroën - Guillous favoritmärke - har även jag gjort samma reflexion.
Om det är mer eller mindre bevisades redan år 2002 av tidningen Världen idag - http://www.varldenidag.se/ - att Guillou var en spion, borde inte åtminstone någon polisavdelning, någonstans, göra åtminstone en förundersökning om huruvida denne uppburne vänsterperson har sålt statshemligheter?

Tydligen görs inte någon undersökning (?), och main stream media ägnar sig åt lite gulli-gull reportage. Att likt Svd-reportern fara ut med Jan Guillou, i hans komfortabla Citroën, en söndagseftermiddag, förmodligen i tämligen idylliska landsbygdsmiljöer, torde egentligen handla om ett illa dolt hemma-hos-reportage.
Av påtagligt positiv natur.

Det hela är sannerligen besynnerligt.

Mvh,
En förbryllad tvilling

Markos blog i USA said...

Ja, besynnerligt, men Beartrice Ask ser ganska trott ut pa de senaste bilderna. Har hon krut kvar i sig sa borde det handa nagot pa Jusitiedepartementet, annars har hela systemet forsoffats.