Tuesday, September 9, 2008

MTV galan, den varsta nagonsin.

Deras chansartade forsok med en i USA helt okand vard, engelsmannen Russel Brand,  slutade med katastrof. Han kom ut pa scen patand och berusad, den forsta delen blev en lang infomercial for Obama, med forvirrade angrepp pa Bush och Palin. Sedan fortsatte han med sjuka sexuella anspelningar, han ville "hantera Jonas Brothers konsorgan" och satta pa olika personer. Det var verkligen ett bottenrekord pa alla satt.  Russel som var patand och sade sej behova bli pasatt hade haret i en misslycka aldre kvinnas typ av haruppsattning.

Han ville desssutom pissa pa USA's ungdomar, forolampningar och konstigt prat fortsatte. Det var solklart att han inte visste vad han pratade om, droger fanns det tydligen god tillgang pa. 

New York Times gillade forestallningen eftersom de formodligen mest ser till propaganda vardet av att ha Obama reklam pa basta sandningstid riktad till folk som var oforberedda pa reklam. MTV har verkligen sjunkit ner i dyn, det hela var sjukt. Dessutom sa var sjalva produktionen oproffsig i ovrigt. MTV visar hur man bryter lagvattenmarken.  SVD

1 comment:

Embrace731 said...

Tyska Tokio Hotel och brittiska Russel Brand var självklart det enda bra med denna vedervärdiga amerikanska dynga till show! USAs jävla skitmusik är ju så dålig att de förvandlat MTV till ett jävla skämt som inte ens längre visar musikvideor eller något som har med musik att göra överhuvudtaget! Va fan ska den skiten förstöra för Europa?! Europa har ju världens bästa band som Depeche Mode, Kent, Embrace, Oasis, Coldplay, Prodigy, Keane, Strip Music, Suede, Cure, etc. och jag vill se och höra deras musik!