Tuesday, September 16, 2008

NOW motsvarande Fi i Sverige hatar framgangsrika hetro kvinnor.

NOW hatar Sarah Palin. Orsaken ar att Palin alskar sitt land, hon ar framgansrik, hetro, lycklig, frisk och republikan. Hon ar genomtrevlig sajer de som traffat henne, hon har en mycket trevlig personlighet, hon har en bra famlij, och har det hogsta "approval rating" av alla Governorer i USA.

Det finns inget att anmarka pa, inget att klaga pa. Henne asikter ar som de flesta amerikaner. Hon ar vardaglig person som kommit valdigt langt i karriaren pa kort tid. Allt detta gor henne till en hatsymbol bland vissa kvinnor. Avundsjuka finns det aven i USA men inte pa langa vagar lika mycket som i Sverige. De flesta i USA ser henne darfor som ett fordome som en stjarna.

Dessutom ser hon bra ut. Hon ar nastan perfekt i manga avseenden. Det gor att vanstern och ser rott, feministerna inom NOW hatar allt som Palin representerar. NOW feministerna som kan liknas vid (Fi) i Sverige ar langt till vanster och bestar till stor del av lesbianer. En politiker som inte klart tar stallning for homoaktenskap och andra underliga konstellationer blir automatisk hatad av NOW. De har till och med deklareret att Sarah Palin inte ar en kvinna, hon ar en man, sager NOW. (?)

Palin fortsatter att fylla upp alla lokaler som hon haller mote i. Inte ens McCain kan fylla upp valmoteslokalerna men da Palin ar med sa blir lokalerna overfulla. Inte bara kvinnor attraheras av hennes vardagliga asikter, alla ar overraskade av hennes kompetens blandat med personlighet och charm. Attt hon klarade sitt forsta tal utan ett enda avbrott trots att hennes telepromter inte fungerade visar hur hon finner sej snabbt. Nu har inte bara den amerikanska vanstern inom NOW och Code Pink en hatsymbol, aven den svenska vanster har en hatsymbol. Har Fi uttalat sej annu, eller ar det vanster journalisterna som gor det at dem? AB DN SVD SVD2

3 comments:

Bloggerskan said...

Men hallå! Jag är med i Fi, jag är hetero, hyfsat framgångsrik och jag hatar verkligen inte kvinnor. Inte män heller. Däremot avskyr jag Sarah Palins åsikter, liksom många andra feminister som är för fri abort, för homoäktenskap osv. Det har ingen betydelse om mer än halva USA har dessa åsikter, vi håller inte med dem ändå. Och det är väl ändå vår demokratiska rättighet att kritisera politiska motståndare, eller? Gärna utan att bli anklagad för att hata personerna, eller alla heterokvinnor.

Markos blog i USA said...

Grattis, anna-karin, en hetro som ar med i Fi. Var du som Schyman medlem i kommunistpartiet (v) innan? Ar inte hemmes filllande med bidrag en smula pinsamt, (400 000 kr till henne personligen)

Normalt sett sa har folk olika asikter om saker, med det ar sallan man avskyr andras asikter. Avsky och hat ar extremt och hammande.

USA har fri abort och har haft det i manga ar, McCain har sagt att han inte vill andra pa det.
Exakt vad ar det som ar sa avskyvart med Palins asikter om man bortser fran abort?

S R LARSON said...

Du kommer inte att fa nagot svar fran vanstern i den har fragan. De ar religiost overtygade om att Obama ar deras fralsare. Den svenska vanvettsvanstern tror dessutom att vanliga amerikaner slar bibeln i huvudet pa sina barn varje morgon samt att man indoktrinerar skolbarn med kristendom i skolorna. Nar jag berattade for nagra svenskar att min son inte alls har morgonbon i skolan trodde de att jag drev med dem. Det gar inte att prata med manniskor som ar sa djupt nedsjunkna i sina fordomar.