Tuesday, October 27, 2009

Guillou ljuger friskt. Helt normalt bland landsförrädare.

Tusen små lögner som ingen kan kolla, det är livet Guillou levat i alla år.

Orsaken till att Guillou avslöjades var en död mans berättelse. Därför blev Guillou så oerhört chockerad över att han nu långt senare avslöjades som spion.

Den enda person (nästan?) som skulle kunna avslöja Guillou var kamraten Arne Lemberg som var med och kände till KGB kopplingen. Han mördades i Uganda 1979 så risken att Guillou nu skulle avslöjas på gamla dar var nästan obefintlig.

Sovjetagenten Guillou har nu istället för att ta emot mer hyllningar från alla vänsterkamrater i pressen en mörkare framtid att se fram emot. Om inte regeringen dömer honom till ett långt fängelsestraff, eller ännu bättre till döden, så kommer allmänhetens dom regna ner på honom dagligen tills hans sista dagar. Den har typen av brott preskiberas inte vad jag vet, om jag har fel så glömmer iallafall inte svensken bort den här typen av förräderi. Straffet ute bland det förådda folket kanske blir värre än det skulle blivit i fängelse.

Vilket antiklimax, vilken motsats till att ha tjänat miljoner på värdelös kiosklitteratur och kunna leva ett liv som en baron tack vare vänstern som gett honom gratisreklam i alla media till att nu sitta som en utfrusen paria i ödemarken i roslagen eller i miljonlägenheten på östermalm. Lista ut i vilken fastighet han bor i, någonstans häromkring bor han, se bilden.

Allt pekar på att det var KGB som gav Guillou tipset om IB's existens och att Guillou samarbetade med KGB om att exponera den hemliga IB för omvärlden. Hur många hemligheter har landsförrädaren kvar, 10 eller 1000?

En hemlighet var att Jan efter att ha släpps från fängelset efter IB affären bosatte sig i Irak med familjen. Vid hemkomsten köpte han fastighet i Roslagen, därefter flyttade de till Libanon ett tag. Hur har en sysslolös Jan G råd att flytta runt i arabländer, köpa fastighet och leva som en rik svensk magnat i exil. Dessutom utan att arbeta, utan inkomst, det är ytterligare en hemlighet. Hur mycket vet han närmaste? Hans fd fru Marina Stagh, hade samma politiska inställning som Jan, anti-judisk, pro-muslimsk, anti -kapitalist, läs om hennes erfarenheter med Jan. svd svd

4 comments:

Sivan said...

Bra skrivet. En fullblodskommunist som under alla år hållits om ryggen av rödmedia. Har alltid trott att karln har något skumt bakom sig. Arrogant och besserwisser. I USA hade man säkert genomskådat honom tidigt.

Argus Messerschmidt said...

Hmmm, Guillou hittade på något om en Expressenjournalist redan på FIB-tiden enligt flera andra initierade. Nu går Guillou ut med uppgifterna offentligt och skriver vad personen i fråga "hette". Guillou trodde alltså att han var död, och hade inte förväntat sej en dementi...

P said...

Ja, och för att peka på en annan av Guillous livslögner så faller skuggan från den här affären svart på hans mediala inblandning i mordet på Catrine da Costa. Karln gick offensivt ut med förlöjliganden av allt som pekade på rätt väg i den långdragana utredningen. Varför? Därför att han naturligtvis var rätt att ertappas med brallorna nere och avslöjas som torsk. GW och han var kanske kompisar även på Norrlandsgatans jaktmarker på den tiden? Guillous eventuella aktiva inblandning i Catrin da Costas försvinnande kan vi bara fantisera om...

Markos blog i USA said...

Argus, just det. Allt som han tror att ingen kan motsaga honom om forsoker han tala om som en "sanning". Ingen trodde att Arne Lemberg skulle avsloja honom eftersom han dog 1979. Inse hur forbannad och chockad J G maste vara av detta som han trodde ingen kvarlevande manniska pa jorden kan vittna om. Avratta landsforradaren.