Wednesday, October 28, 2009

Landsförrädaren försöker profitera på avslöjandet.

Den avslojade landsforradaren Jan Guillou sager nu att han ska salja sin bok och lagga till ett nytt kapitel om hans tid som spion for Sovjet.

Maken till storhetsvansinne har jag aldrig hort talas om. Han vill nu profitera pa att han avslojats som kommunistspion som salde Sverige. Hans ide om att salja fler logner visar att han verkar vara helt mentalt oberord av att svenskarna helst vill se honom sitta av livstids fangelse eller bli avrattad som landsforradare.

Det ar oerhort osmakligt att media behandlar forradaren som en upptacksresande som har en story att beratta istallet for ett osvenskt krak som fortjanar mycket allvarliga pafoljder.

Stig Wennerstrom fick aldrig chatta med lasarna efter att han avslojades som spion, han straffades. Media ringde aldrig Wennerstrom i en strid strom med fragor om matlagning, jakt, fina viner osv. Men vara politiker, ledare och journalister var av en helt annan karaktar pa den tiden. De hade intelligens och ansvarskansla till skillnad mot den nya generationen som tagit deras plats och ar ansvarig idag. De som ar ansvariga idag har under 30 ars tid hjarntvattats av just manniskor som Jan Guillou och hans kommunistkamrater i media som med opinionbildning och propaganda andrat manniskors mentalitet och politiska installning.

Den som inte kraks av Guillous forsok att ytterligare profitera pa sitt landsforraderi och inte kan skilja pa uppenbart ratt och fel maste vara helt hjarntvattad. svd dn svd svd ab svd

No comments: