Saturday, October 24, 2009

Hade medias gullgris KGB Jan fatt all gratis reklam utan att vara extremist?


Var det hans "trevliga personlighet" som gjorde att alla i media hyllade honom som en "superstar" efter att han domdes som spion 1973? Kunde han lika garna ha varit centerpartist? Var hans politiska syn oviktigt for de i media som hyllade honom och gav honom alla valbetalda uppdrag som han genom aren byggde sin karriar pa?

Det var sjalvklart alla andra vansterextremister i media som gav honom alla valbetalda uppdrag. Samtidigt som han forsorjde sig som spion for Sovjet arbetad han for statens TV och de stora tidningarna. Hans jobb som tyckare och opinionbildare var viktigt for Sovjet och for de svenska kommunisterna som infiltrerat alla media. Givetvis had KGB Jan aldrig fatt sa mycket reklam och sa manga valbetalda jobb i alla media om han var en centerpartist eller opolitisk. Vem anstaller en okunnig medelmatta som pa sin hojd klarar att skriva vissen kiosklitteratur? Ingen.

KGB Jan skulle inte kunna salja en bok om inte hans vanner i media gett honom gratis reklam overallt hela tiden varje gang han skrev eller sade nagot.

Vansterextremisterna har infiltrerat samtliga samhallsinstitutioner, sa det aterstar att se om det finns nagon politiker eller myndighet som har en reaktion pa att KGB Jan nu avslojats som landsforradare. Vad tycker den dammsugande Statsministern?

Ska vi straffa landsforradare eller ska vi dammsuga istallet?

Vem blir nasta att avslojas som KGB spion? Det ar ganska sannorlikt att det blir en journalist eller kanske en riksdagspolitiker? Pierre Shori kanske?

Jan G's rundvandring i media nu antyder att han tror sig kunna komma ur den har soppan bara for att hans vansterextremistvanner i media skyddar honom. Han ar avslojad nu och det finns inget han kan saga som friar honom. Han ar en landsforradare och ska domas som en sadan.

En ovanlig landsforradare, en med storhetsvansinne, Jan G "jag ar gammal SAPO agent" i AB,

Kommentarer i media:

Vem är förvånad

Jan Guillou, dömd för spioneri -73. Sedermera superkänd mediaperson och mångmiljonär på andra klassens kiosklitteratur. Nu avslöjad som KGB agent. 
Är det nån som tror att hans gjorde denna karriär helt på egen hand. Tro mig, han var inte ensam, det finns fler i samma kretsar.

SVT och SR har ett stort ansvar!

Här finns många kompisar-kommunister och socialister ,alla kategorier-som är 
betalda med skattemedel för att sprida socialistpropaganda !

Varför får han uttala sig ?

Jag mår dåligt av att spioner behandlas med silkesvantar i Sverige. Guillou har blivit B-kändis och rik, Stig Bergling blev kommunpolitiker efter sitt fängelsestraff.

Så mycket för solidaritet hos vänstern. Usch för fegsverige som klappar sina landsförrädare på huvudet.

Jan Guillou är dömd för spioneri

Han dömdes till fängelse får IB affären, en del av den socialistiska media propagandan vi alla växte upp med, ingen kritik mot Stalin och Sovjetdiktaturen, ej heller DDR, eller Kuba ej heller folkmorden i Cambodja, kritiken var riktad mot USA.
Ensidig, selektiv och fokuserad propaganda i SVT samt tidningar under decenier, det fortsätter idag, man måste bo utomlands för att inse vidden av opinionsbildningen. änstervärderingarna börjar i skolan, böckerna etc. Jan Guillou var med i processen.

Full of Shit

JG bara bryter kontakten och KGB finner sig i det. Bullshit. KGB släpper inte folk i första taget. Guillou ljuger.

Guillous bakgrund perfekt för Aftonblaskan

DN idag: "Han lämnade uppgifter till Säpo och KGB, samarbetade med Anders Thunborg och Pierre Schori i SAP (Socialdemokratiska Arbetarepartiet) och var samtidigt med i maoistiska SKP. Han satt alltså på fyra stolar samtidigt, säger Peter Bratt som inte tvivlar ett dugg på att de senaste uppgifterna om Guillou stämmer."

Svensk IB agent sager:

Fd. IB agent i AB" Jag misstankte tidigt att Jan G var agent at Sovjets KGB. Nu ar det bekraftat att han var landsforradare i klass med de andra som heter Stig."


1 comment:

Tvilling said...

Bland alla kommentarer till det senaste avslöjandet av Sveriges rikssocialist Jan Guillou som du listade, tyckte jag inte minst att följande var intressant:

"... den socialistiska mediapropagandan vi alla växte upp med, ingen kritik mot Stalin och Sovjetdiktaturen, ej heller DDR, eller Kuba, ej heller folkmorden i Cambodja, kritiken var riktad mot USA.
 Ensidig, selektiv och fokuserad propaganda i SVT samt tidningar under decennier, det fortsätter idag, man måste bo utomlands för att inse vidden av opinionsbildningen. Vänstervärderingarna börjar i skolan, böckerna etc. Jan Guillou var med i processen."

Jag har inte bott utomlands, men jag kan tro att det är svårt för många svenskar, boende i Sverige - som är mitt inne i en formidabel vänsterindoktrinering - att se detta medan det pågår. Det kan nog behövas några år utomlands, och mycket läsande av utländska författare inom olika genrer.

Dessutom måste det nog gå en viss tid från det en person börjar reflektera över om det alltid är socialismen som ska ha svar på alla frågor. Detta eftersom denna person kan ha investerat mycket tid och prestige att ha en distinkt vänsterhållning, och ofta kritiserat andra som måhända varit mer uttalade liberaler eller rent av konservativa.

Det är en jobbig process över tid.

Mvh,

En reflekterande tvilling