Wednesday, October 22, 2008

Obama media ljuger varre an tidigare. Sarah Palin utsatt.

Den senaste skandalen dikuterades under dagens lopp. CNN intervjuvade Sarah Palin och CNN journalisten Drew Griffin konfronterade Palin med en helt forvrangd nyhet.

Han fragade henne om vad hon tyckte om en konservativ journalist som enligt CNN kritiserade Palin pa ett mycket grovt satt.

Hon svarade med "vem skrev det" och Griffin kunde inte svara pa det. Palin sade att jag skulle vilja ha ett samtal med den personen.

CNN hade ljugit om kritiken och forvanskat hela kritiken. Det var Byron York som hade skrivtit en artikel som kritiserade media for att de framstaller henne som korkad.

CNN vande pa artikelns mening och havdade motsatsen och dessutom sa konfronterade CNN Sarah Palin med den lognen. Palin hade ingen moljighet att veta att CNN ljog. Hon kunde knappast uttrycka en asikt om nagon hon inte visste nagot om och som CNN inte ens kunde forklara vem som skrivit.

CNN blir varre for varje dag. Det forekommer nu dagliga logner och smutskastaning av McCain - Palin. Samtidigt sa har CNN atskilliga nya gaster som gor sitt basta for att hylla Obama och hans politik. De fa som tillats kritisera Obama pa CNN blir ofta omotiverat avbrutna mitt i en mening och sedan gar ordet over till de som kritiserar McCain - Palin.

En ny absurd kritik ar att Palin kritiseras i Obama media for klader och resor som betalts av hennes kampanj. Men varken Joe Biden, Barack Obama eller Hillary Clinton's klad- och resekostnader har kritiserats, det har forresten aldrig intraffat i tidigare val.

Ledarskapet for ytterligare en terroriststat stoder nu Obama, mer om det imorgon. SVD DN AB DN SVD AB SVD DN SVD DN

7 comments:

Prometheus said...

Vad vill du säga? Vad har du att komma med? Det här är ju helt patetiskt. Skriv något som har någon förankring i någonting som händer i världen. Belägg dina uttalanden med referenser. Intressant att du fick in att ytterligare en terroriststat nu stöder Obama, som om något sådant skulle göra Obamas kandidatur tveksam. Du är helt enkelt patetisk.

Markos blog i USA said...

Barn ar inte tillatna pa denna blogg, hall dig till sandladan eftersom du inte bekgriper vad vuxna sysslar med. Smutskastning och medias logner ar patetiskt. Kandidater som stods av terrorstater kan vara farliga, men jag inser att alla inte begriper vardspolitik vilket du ar bevis pa.

Hemlige said...

Vilken är terroriststaten som stödjer Obama? Kan det vara Reinfeldts stöd för Obama som avses?

Johan Jakobsson said...

Tycker det är stor humor att på info-sidan om "prometheus" så har han skrivit om sig själv "Respectfulness, considerateness, thoughtfulness, tenderness, integrity, (moral)".

Men som de flesta andra inom vänstern så beter han sig kort och gott oartigt, oanständigt och aggressivt. Tolerans går uppenbarligen bara åt ett håll för dessa individer.

För övrigt, om du vill ha ett bra exempel på Obamas terrorvänner, så kolla upp Bill Ayers. Stöder en kommunistisk revolution. Ångrar inte mord han tidigare begått. Men sådant är kanske inte viktigt så länge man håller händer och gemensamt är för högre skatter?

Ch1mpy said...

Vad snackar du om Johan J. Obamas skatteplan innebär ju en betydligt större sänkning av skatten för de allra flesta amerikaner än McCains.

Angående Obamas påstådda relation till en snubbe som försökte spränga lite grejor när han Obama fortfarande gick i småskolan ville ju Palin senast igår inte kalla galenpannorna som spränger abortkliniker för terrorister.

Och maken till snurrigt blogginlägg har jag för övrigt aldrig skådat.

Ch1mpy said...

Och på tal om stöd från "terrorstater", ni kan ju kolla upp vilken stat som sponsrade Alaskas självständighetsparti när de skulle tala i FN. Jo, inga andra än, Iran. Inget fel i det tycker jag, men vissa verkar gilla att kasta sten i glashus.

Nic said...

Om sten i glashus... Du kanske, kanske skulle ta dig en liten snabb titt på Fox News. Den verkar oftast inte ens låtsas stå för vad hävdar att de står för, d v s objektivitet, faktagrundat material etc.

CNN är oftast en pro-republikansk kanal, har du följt den några år så ser du det ganska tydligt, t ex under Wolf Blitzers patetiskt svaga intervjuer med Condi Rice. Men med en apa som Palin så inser t o m CNN (dock inte Fox...) att hon är en Mycket Farlig Person att sätta i en maktposition.

Gör du?