Saturday, October 4, 2008

Svensk media har nu ett ar senare fatt budskapet om Obamas terrorist vanner.


DN behandlar nyheten om Obamas terroristvanner som nagot slags sensation. 

Bill Ayers ar en gammal van till Barack Obama. Obamas kampanj inleddes i Ayers hem. 

Bill Ayers hans kamrat Bernadine Dohrn (se bilden) och hans organisation Weather Underground Organization (kan googlas med 292 000 artiklar) deltog i bombningar mot Pentagon 1972, US Capitol 1971, polistationer mm. Han ar en gammal radikal fran 68' vanstern, en av de mest radikala. Senast den 11 September, 2001 sade Ayers i New York Times att "jag angrar inte att vi planterade bomber, jag tycker att vi inte gjorde tillrackligt mycket." Dohrn var en av FBI's 10 mest efterlysta inhemska terrorister som bilden visar. 

Ayers uttalande publicerades i NY Times ironiskt nog samma dag som andra antiamerikanska terrorister kapade de 4 flygplanen och forstorde World Trade Center i New York med 3000 manniskor massmordade som resultat, den 11 September 2001.  

Jag undrar hur manga av de 70- 90 % av svenskar som stoder Obama framfor McCain kande till det om inte ens svensk media visste om det? Det kanns underligt att vara en svensk kanske den enda som kanner till dessa sma detaljer. Vet man verkligen sa lite om Obama i Sverige? Hur kommer det sig, vad pysslar media med i Sverige? DN AB AB SVD AB

Mer om Obama kan hittas har. 

 

No comments: