Wednesday, November 11, 2009

Det svenska immigrationssytemet ar bankrutt.

Malmo har ingen plats for fler asylsokanden sa Malmo anvander andra kommuner som forvaringsplats. Vandrarhem och hotell hyrs till de nyankommande. Dessutom sa finns det ingen plats till de som redan finns i Sverige och massor med nya kommer till Sverige varje dag.

Systemet har kollapsat nar kommunerna inte ens sjalva far paverka sin situation. Om grannkommuner tar resurser och inkraktar pa varann sa har ju kommunerna forlorat sin frihet att bestamma sjalva. Valjarna har ingen roll langre nar de folkvalda i andra kommuner tar over verksamheten i ens egen kommun och inkraktar pa deras resurser.

Sverige har blivit ett kaotisk land. Politikerna sander olika budskap till utlandet och andra budskap till svenskarna men samtidigt sa fungerar ingenting,

Minister vadjar till kommunerna att skaffa bostader till asylfall, men han aker ju runt i varlden och sager att vi i sverige kan ta emot fler. Det ar en totalt forvirrad politik. Man vet inte om man ska skratta eller grata at forvirringen.

Kommunpolitikerna gor samma sak, de klagar pa att deras kommuner ar fullbelagda men de tar anda emot fler och skickar en del vidare utan att ha ratt till det. Politikerna verkar tycka att detta projekt manste prioriteras men vilken idiot som helst kan rakna ut att det ar tusen ganger dyrare att skeppa flyktingar till andra siden jordklotet jamfort med att ge dem mat och husrum i sin hemregion. Nar ska vara ologiska politiker forsoka inse den enkla verkligheten, formodligen aldrig eftersom de skulle tvingas forklara sig vilket de inte kan.

Som vanligt sa foljer svansen som skriker "extremist" med den typen av artiklar. Svansen som klagar pa "extremism" bara for att man vagar ha en asikt om invandringen, men de har aldrig lyckats prestera ett enda argument for varfor man ar extremist for att man har en asikt.

Ni som inte vet hur ni klassas enligt media, ni kan prova och se var ni faller in pa medias extremistskala. Las den har artikeln och fyll sedan i snabbpollen i hoger kolumn.

ab ab ab ab svd dn ab ab

1 comment:

Jack said...

Vellinge är ju för härligt. Inte konstigt att folk börjar sarkasmera över dem: http://lista.se/listor/fem-passande-platser-att-lagga-flyktingar-pa-522/