Wednesday, October 15, 2008

Den sista debatten i kvall. Blir den hopplost trakig som de andra eller blir det fyrverkeri?

Sista chansen att skpa en riktig debatt med fyrverkeri. Den forra Obama - McCain debatten var den samsta nagonsin tack vare en hopplost dalig moderator.

De som hittills hallit i debatterna har visat sig vara ensidiga till forman for Obama. Kvalllens vard Bob Schieffer fran CBS har redan avslojt sej som partiskt efter att ha helt omotiverat forolampat Sarah Palin men sin kommentar om att "Palin lyckades faktiskt satta ihop en sammanhangande mening". Det var efter VP debatten dar Palin vann en overlagsen seger over Joe Biden.

Det 4 moderatorerna ar samtliga ensidiga till forman for Obama. CNN havdade att "republikanerna har riggat TV debatten" vilket ar en fortsattning pa den ensidiga debatten.

Om fragor om Obamas nara samarbete med inhemska terrorister kommer upp i kvall aterstar att se. Forutom ekonomin som ligger forst pa intesselistan sa ligger Obamas fargrika bakgrund som partner med radikaler straxt efter. Republikanerna har inte lyckats fa fram det budskapet eftersom de flesta inom media haller tyst om Obamas negativa aspekter. Bara New York Times, CNN och Foxnews har pratat om Obamas terroristkopplingar.

Igar rapporterades det att Jesse Jackson, en Obama supporter holl ett tal i Frankrike dar han skulle ha sagt att Obama som president kommer att minska det judiska inflytandet i en regering och forandra USA's politik gentemot Israel. Det budskapet borde ga hem i Frankrike vars befolkning nastan ar 30 % av arabisk bakgrund. 

Den bomben forsokte Obama lagret desarmera och sade att Jackson inte ar en radgivare till Obama kampanjen och kan inte uttala sig om Obamas politik.  

Obamas beundran for antijudiska svarta muslimer Malcolm X mfl, som han uttryckt i sin bok kan vara en indikation om var han star i den fragan.

Kvallens debatt borde ta upp alla oklara saker som media hittils struntat i. Ett problem som alla tror kommer upp i kvall ar det som videon nedan talar om:



SVD  AB DN

1 comment: