Sunday, October 19, 2008

Obama's bakgrund granskas samtidigt som han drar in rekordbelopp.

Obamas bakgrund granskas alltmer samtidigt som han slog rekord i kampanjstod. I September fick han 150 miljoner dollar i kampanjstod. De stora beloppen han far vacker fragor om vem som skickar in pengar, varifran kommer pengarna?

Demokraternas kampanjer har i tidigare val aldrig fatt in sa stora belopp. Obama har annu inte redovisat kallorna for 200 miljoner dollar av de tidigare insamlade pengarna. Det ar osannorlikt att alla pengarna har kommit enbart fran inhemska demokrater.

Obama har en heltidskanal pa pa kabel TV, han har kopt en haltimma TV tid pa basta sandingstid pa manga kanaler strax fore valet, han sependerar 5-10 ganger mer pengar pa TV reklam an John McCain.

Obama lovade innan valet att inte ta privata donationer precis som John McCain. Det skulle begransa deras budget till under 100 miljoner dollar. Obama brot det loftet och McCain ar nu bunden till det vilket gjort att Obama till valdagen kommer att ha samlat in 5- 10 ganger mer pengar an vad John McCain har tillgang till.

I media har Obama ett overvaldigande stod och media gor ingen hemlighet av vem de stoder. Den minsta nyhetskanalen pa TV MSNBS arbetar som en lang "infomercial" reklamsandning for Obama, den ar helt vettlos och raknas inte som en nyhetskanal langre. Den nast storsta nyhetskanalen CNN ar arbetar hart for att fa Obama vald. CNN har en factcheck avdelning dar de sajer sig annalysera valloften. Obams ytliga loften ar enligt CNN generellt mer trovardiga an McCains detaljera planer som CNN ofta betacknar som "misleading". CNN's logner ar aterkommande varje timme och ar for manga for att kunna skriva om. En av de mer uppenbaralognerna ar da Anderson Cooper sade att republikanerna "riggade" valdebatterna i TV. Sanningar ar att all moderatorer som ansvarade for debatterna sympatiserar med demokraternas kandidat, deras sympatier ar valkanda vilket deras kommentare och annat bekraftar.

Obama har nastan hela media pa sin sida och det maste vara den enda forklaringen till att hans bakgrund aldrig granskats mer an ytligt. Hans vanskap med terrorister har bara berorts ytligt och kort, trots att de terroristerna forsokt astadkomma samma sak som Bin Laden. Skillnaden ar att Bill Ayers och hans fru Dohrn med deras organisation the Weathermen Underground bara lyckades ta livet pa 7 personer medan Bin Laden tog livet av 3000 personer. Av de 7 som dog var 3 poliser och 3 var deras egna medlemmar som av misstag detonerade en bomb som de holl pa att satta samman.

Obamas andra kopplingar ar dolda och mystiskt hemliga. Ingen svarar pa fragor och Obama sjalv sager ingenting forutom svepande ytliga avfardaden foljt av anklagelser om att "ni borde tala om viktigare saker", som om kopplingar till och samarbete med terrorister inte ar viktiga.

Bill Ayers ar en av alla Obams bekanta som ar varda att studera narmare. Ingen av hans bekantskaper har kunnat studeras eftersom de haller tyst. De fa tal och kommentare som finns pa youtube och annat hall visar en klar trend. Samtliga av Obams bakantskaper ar antingen revolutionarer, svarta rasister eller separatister, muslimer och liknande. Ayes ar inte bara en terrorist, han uttrycker klara sympatier for Islamism och en antipati for Israel. Jesse Jackson sade att USA skulle forandra sin Israel politik med Obama som president. Det ar av allt att doma en sann bild av en Obama policy trots att han aldrig sagt nagot eller tillfragats om detaljer.

Obamas karriar gick fort. Efter att ha fatt annu hemligt stod av bl. a. okanda saudier till sina universitetsstudier fortsatte han med arbete i radikala organisationer for att sedan hamna i senaten. Han hade ingen motstandare i senatsvalet, de eliminerades av Obama pga av teknikaliteter. Darefter satt han i hundra veckor och inledde sedan sin kampanj till presidentskapet.

Fran ingenstans och helt okand 2 ar sedan till presidentkandidat med mycket lite erfarenhet med hundratals miljoner dollar i stod ar en marklig utveckling. Det markligaste ar hur Obama kunde vinna over Hillary Clinton som var valkand, med den basta omvalsorganisationen bakom sig och mycket pengar. Hur kan en okand person utan program annat an vad han kopierat bitar av fran de olika kandidaterna vinna? Clinton och alla andra hur gick det till? Svaren kanske inte kommer fran forran efter valet.

I svaren kommer vi sakert att hitta namn som Soros, Moveon, Saudi Arabiskt kapital, mm.

Fragan om hur valet har blivit ett 'rasval' tas upp senare. Varfor stoder 95 % av alla svarta den svarta kandidaten? Ar det baserat pa ras, de valjer inte en vit kandidat pga hans ras, ar inte det rasism?SVD SVD DN AB AB DN AB SVD

Bilden kommer fran Bill Ayers blog sida.

2 comments:

eva said...

Efter valet med Obama som segrare blir det kanske klarlagt var alla pengarna kommer från.

Praktiskt taget alla svarta amerikaner röstar på Obama. Så varför inte Powell.
Ett radioprogram frågade invånare i Harlem vem de röstade på och varför. När de svarade Obama för hans synpunkter och inte hans ras presenterades McCains synpunkter som Obamas. De höll med om dem.

Om vita väljare inte röstar på Obama är det för att de är rasister, inte för att de inte stöder Obamas åsikter.

Markos blog i USA said...

Bill Ayers och de andra revolutionarerna haller tyst till valdagen. Sedan kommer sanningen ut om alla kontakter.

Underligt att Powell tog det steget med tanke pa sakerhetspolitiken. Det var Powells jobb forut, han borde veta att Obama byter bort den politiken som lett till sakerhetet i usa och skapar fler allierade i mellanostern. Han overger Iraks sakerhet och forhandlar med Iran utan villkor. Darfor ar Powells beslut ett stort oforklarligt misstag vilket antyder att han aldrig var republikan eller stodde Bush administrartionens politik som han sjalv var del av.