Wednesday, June 9, 2010

Farliga ligister rånar och försöker ta ihjäl offer för nöjes skull.

Ett gäng farliga invandrargangsters sitter i tingsrätten. Det är en unik händelse i Sverige att ett gäng grips och åtalas.

De har rånat en ensam man på en mobil för att sedan bara slänga bort den. I rätten sitter gängets kompisar som åhörare, skrattar, flinar och lever fan i rätten.

Från rätten:

Men något svar på åklagarens fråga om varför de skulle ha rätt att ta mannens telefon har han inte.

– Varför gjorde ni det?

– Vet inte, vi behövde inte pengar eller något.

En annan av de rånmisstänkta, som nekar till att han hade något med rånet att göra, ger sin förklaring till varför han sparkade mannen:

– Ville bara sparka. Hade lust.

Under gårdagens rånrättegång yrkade åklagaren på fängelse för de två tonårskillarna som är 18 år. För resterande fyra yrkades på ungdomsvård. Samtliga är numera släppta ur häktet. Rättegången fortsätter i nästa vecka mot tre av de åtalade. Då handlar det inte om rånet, utan om misshandel på badhuset Aq-va-kul, våld mot tjänsteman och stöld.
Invandrarbrottsligheten kan inte minskas med ett förlegat långsamt rättsystem som ingen har respekt för. Brottslingarna skrattar åt rätten, inte bara privat men inför hela domstolen. Det är sorgligt att se hur Sverige förfallit i våldsträsket utan att inse vad som måste göras.

Man kan inte bara fortsätta att expandera de farliga områdena överallt och göra ännu fler orter till "no go krigszoner" som svenskar inte kan gå in i.

Någon måste göra något åt saken. sds

Fler nyheter från Malmö;

70 - 80 personer i stora rasbråk utanför sjukhuset. sds

Ny skottlossning. sds

Rånare avväpnades, sköts. sds

No comments: