Saturday, June 12, 2010

Obamas huvudsponsor i politiken, terroristen Ayers ville utrota 10 % av befolkningen.


Bill Ayers och hans fru Bernardine Dohrn ledde Weater Underground. Det var en revolutionär kommunistgrupp som på 1960- och 70-talen begick terrordåd av olika slag. De sprängde polisstationer, pentagon, åklagares hem mm. De var 100 % hängivna kommunister, marxister och revolutionärer, de skulle göra väpnad revolution.

Bernardine Dohrn som var på flykt undan rättvisan till 1980 då hon gav upp var tillsammans med sin man Bill Ayers huvudsponorer för Barack Obama när han inledde sin politiska bana i Chicago. Ayers och Dohrn var de som organiserade hans kontakter och inledande politiska möten. Ayers och Dohrn ville ha in Obama i politiken som de måste ha tyckt var en välpolerad revolutionär. Inte opolerad som de revolutionära "svarta pantrarna" som paret stödde. Ayers och Obama jobbade intimt ihop med en mängd olika projekt efter det.

Bernardine Dohrn gillade Charles Manson på den tiden hans revolutionära nazigrupp begick massmord mot Tate-LaBianca familjen i Hollywood. Om de groteska kultmorden sade Dohrn "Dig it! First they killed those pigs and then they put a fork in pig Tate's belly. (Häftigt, först mördade de svinen och sedan stack de en gaffel i magen i Tates mage) (hon var 8 månder gravid) Wild!" She said of the LaBiancas (who were repeatedly stabbed): "Offing (mörda) those rich pigs with their own forks and knives, and then eating a meal in the same room, far out! The Weathermen dig Charles Manson!" (Häftigt, mörda de rika svinen med sina egna knivar och gafflar, och sedan åta deras måltid i samma rum, det var häftigt. Vi gillar dig Charles Manson, sade Dohrn.
Det är minnsvärda ord men tyvärr en underrapporterad nyhet. Jag ger hittelön till den som hittar den nyheten i en svensk tidning. Ayers och Dohrn bibehåller sin revolutionära ideer, Ayders sade bara nagra år sedan att han önskade de gjorde mycker mer terror tidigare.

En FBI agent som under flera års tid infiltrerade Weaterman Underground gruppen beskriver i filmen nedan hur han satt med ett par dussin utbildade akademiker i terrorgruppen där de iskallt planerade hur de skulle gå tillväga om de fick makten och hur de skulle avrätta alla kapitalister som inte kunde hjärntvättas.

De planerade att utrota 10 % av befolkningen, 25 miljoner som de trodde var det antalet amerikaner som inte kunde omprogrammeras i koncentrationsläger för hjärntvätt. De som kunde hjärntvättas och gick med i kommuniströrelsen skulle få överleva.

Vem tänker man på först när man hör det? Jag tänke på Pol Pot kommunisterna som utrotade miljontals i kommunismens namn.

Lyssna hur FBI agenten beskriver Obamas sponsorer och deras vänner, vad de gjorde och planerade på 1960- och 70-talet. Det var flera år innan de hittade en lämplig kandidat, Obama som kunde bli vald till en viktig post:

Det finns hyllmeter med ytterligare information om Obamas radikala vänner och bakgrund, men det finns varken tid eller utrymme. Mer någon annan dag. svd svd dn svd

3 comments:

Albin said...

Hur länge till, Marko, tror du att DN har kvar din blogg i listan över länkade bloggar till sina artiklar om Obama?

Markos blog i USA said...

Albin, jag tror att SvD redan har bannlyst min blogg, de andra följer snart. Yttrandefriheten är begränsad i Sverige, begränsad till några vänsterjournalister och deras sympatisörer, därför förblir svenskarna ett oinformerat folk som bor i en bubbla. Därför känner jag en oerhört stor frihetskänsla som boende utomlands.

Tvilling said...

I sammanhanget går det ju att stilla fråga sig, hur många läsare som DNs och SVDs artiklar om USA genomsnittligt har jmf med bloggar som Markos?

Bland yngre, samhällsintresserade, kanske inte gammelmedierna alls har så stor betydelse i dag? Kanske att bloggosfären är det forum som verkligen är opinionsbildande och opinionsdrivande?

Ska bli kul att se hur det går i allehanda politiska val i framtiden i olika länder, och hur dessa valresultat kunde eller inte kunde förutsägas av gammelmedierna.

Jag tror att de senare kommer allt längre ifrån att kunna fånga snabba strömningar i samhället, om de alls varit bra på detta någon gång.

I Sverige är det ex väldigt många från verklighetens folk som starkt sympatiserar med i sd i fråga efter fråga.
Dessa människor kniper dock igen om detta, av tvång för att inte göra sig omöjliga i de sociala sammanhang de verkar inom.
Det bubblar dock rejält under ytan, och sd kanske dammar till med 7-8 procent i valet.

Om detta sker, vad ska då alla statsvetare, undersökningsinstitut som SCB, Sifo, Temo, etc, mediamänniskor m fl göra?
Alla de som fortfarande tror att sd slutligen kommer att få 1-2 procent av rösterna?

Vad ska den aningslösa politiskt korrekta mediaeliten göra om sd får 12-15 procent av rösterna vid 2014 års val?
Byta yrke?

Världen förändras. Informationsinhämtningen förändras.
Allt förändras, utom de politiskt korrekta.
Kan de bero på att pk-människorna alltid har levt i en bubbla, och sällan eller aldrig varit i reell kontakt med verkligheten?

Här finns den del att fundera över.

Mvh