Tuesday, June 8, 2010

General Billström vill sätta stenkastande invandrare i arbete.

Med jämna mellanrum kommer Tobias Billström (m) migrationsminister på nya ideer om vad som borde hända med de asylsökande som hans regering har tagit in, runt 400 000 asylfall på 4 år.

Några saker han föreslagit är bl.a att vi behöver fler asylfall eftersom "vi kommer sakna arbetare i framtiden", eller att asyl måste gå snabbare att få, eller att alla kommuner måste hjälpa till att ta in ett okänt antal asylfall i all framtid. Nu vill han ta reda på deras drivkraft utan att förklara hur han ska tvinga dem in på de områden han tänkt sig.

Samtidigt så läser man om dagliga invandrarupplopp i förorterna, de sprider sig till fler orter och blir värre varje vecka oavsett hur många poliser som sätts in. Dessutom blir våldet värre, inte bara tusentals skolor har förstörts och brunnit, polistationer och t-bana, bussar, brandfordon och ambulanser attackeras av stora grupper sverigehatande invandrare.

Man får intrycket att vi är omringade av farliga angripare som gett sig fan på att förstöra Sverige i grunden utan att beslutsfattarna inser det. De tar till värre metoder för att förstöra Sverige. General Custer insåg vid slaget om Little Big Horn att han var utsatt för angrepp och var tvungen att försvara sig mot angriparna som omringat hans trupper. General Billström försöker istället ta in ännu fler angripare, integrera dem, ge dem mer bidrag och skapa fler program för att anpassa dem trots att de flesta redan bevisat att de varken kan eller vill integreras.

Billström har energi som en överkaffinerad ekorre, han försöker hitta på saker bara för att göra sig av med överskottsenergin.

Tyvärr så blir allt han gör en försämring, inget hjälper eftersom han och regeringen inte förstått problemet. Problemet är inte att vi behöver fler asylsökande från uländerna, tvärtom, vi behöver färre asylfall.

Billström och Alliansen är som en dödssjuk och övermedicinerad patient som i sitt sinnesförvirrade slutstadie glömt bort om de tagit för mycket eller för lite medicin och de skriker rasist, rasist och överröstar doktorn som försöker ge råd.

Sverige är en döende patient, det finns medicin, men den får inte användas eftersom Alliansen bestämt att deras hemliga recept är det enda de vill prova. svd dn

Stockholms nordvästra krigszon Rinkeby brann inatt igen i våldsamma upplopp. Mängder med nya bränder inatt. Vid en skolbrand i Rinkeby tvingades brandmännen fly brandplatsen pga av stenkastande invandrare, byggnaden brann ned. I Stockholms sydvästra krigszon Tumba brann en sporthall.

I den sydsvenska krigszonen Göteborg har det brunnit fem nätter i rad. Trots stor polisnärvaro har ingen gripits i någon av krigszonerna. Det är ett makalöst dåligt resultat. Att man inte griper de flesta och ger dem hårda omedelbara straff brukar alltid leda till att de uppmuntras till allvarligare upplopp.

Var den utlovade mosken rätt medicin, eller var utflyttningen av de sista svenskarna rätt? Rosafärgade glasögon hjälper inte när Sverige brinner och någon borde göra något åt det, ingen gör ett enda dugg. Det beror delvis på att allmänheten inte bryr sig om det, vi har blivit apatiska.

Till de politiker som säger att detta är oacceptabelt, vad ska du göra nu? Rinkebybornas svar blev att sätta eld på en till byggnad i dag. dn svd ab dn dn dn ab ab svd svd svd svd ab svd svd

3 comments:

Per Paterson said...

Kul skrivet. Instämmer helt med att både nuvarande och förra regeringen bedriver en fullständigt vansinnig invandringspolitik.

Lennart said...

Mycket bra skrivet och instämmer till 100 % Sverige är verkligen ett land i utförsbacken.

Vegomamman said...

Invandrare? Var i artikeln om Tumba står det att det var en invandrare som tände på? Ingenstans så vitt jag vet.