Wednesday, June 9, 2010

Stenkastande ligist blev skjuten vid USA-Mexico gränsen.

USAs gränspolis i arbete vid Mexico-USA gränsen blev utsatta för en hop stenkastande ligister när de höll på att gripa illegala.

De var under en bro vid en uttorkad flodbädd som en grupp illegala försökte korsa gränsen.

Ett par illegala greps medan en stor grupp flydde tillbaks över gränsen till Mexico och började kasta sten på polisen. De försökte frita sina kamrater med stenkastning men polisen försvarade sig och sköt en i gruppen.

Vid en gränsavdelning i Tucson området i Arizona greps förra året 241 000 illegala, ett ännu större antal kan har kommit in utan att gripas, kanske 1 miljon bara i den sektorn. 17 % av de som grips har redan kriminell bakgrund i USA. I samma sektor konfiskerades 1.3 miljon pounds av knark (1 lb/o,4 kg) . Antalet illegala och mängden knark längs hela gränsen måste vara helt ofattbar. Nyss beordrade Obama att ett stängselprojekt längs gränsen under byggnation ska sluta byggas och 6000 gränsvakter ska tas bort från gränsområdet. Det var ett i en långa rad beslut som igen bevisar att Obama är farligt inkompetent och snart bara har blinda och döva kvar som supporters.

Illegala demonstrerar mot Arizonas nya lag som gör det lättare att hitta och gripa illegala. På filmen hotar illegala demonstranter att mörda amerikaner som är emot dem med yxor. ab ab fox

No comments: