Tuesday, June 8, 2010

Gulliga sverige gör mördare till sommarpratare i Radion.

Annika Östberg dömdes till livstids fängelse för delaktig i två mord i USA. Efter 30 år i amerikanskt fängelse överfördes hon till Sverige för att avtjäna resten av straffet. Så blev det inte. Svenska myndigheter släppte ut henne efter en symbolisk kort tid och nu går hon fri trots att man bedömt henne som farlig.

Nu hyllas den morddömde Östberg i Radion. Hon får sommarprata till det svenska folket. Som kungen bereds hon utrymme i radion så vi får höra henne, det är osmakligt när hon är skyldig till det mesta allvarligt brott man kan begå.

Sverige är omvända världen där kloka och duktiga människor inte får komma till tals. Sverige är landet som ger utrymmet till och firar folk som förstör, som parasiterar och inte har något positivt att bidra med.

Så går det när statliga mediabolag som SR och SVT får bestämma innehållet. De hade Halal-TV ett TV-program som skapades av regeringen med syftet att öka toleransen för islamska kuturdrag. Programmet sakpades efter att en programledarna sagt att stening av otrogna borde införas även i Sverige som metod för att ta livet av "otrogna" eftersom det stod skrivet i koranen som muslimer måste följa. Otrogna betyder inom islam de som inte är muslimer, det kan missuppfattas att betyda otrogen inom äktenskapet.

Moderatstryrda SVT ville altså skapa mer tolerans för islam och deras lagar.

Vad kommer härnäst, finns det ingen avdankad diktator de kan anställa som programledare i statens media? Ska de göra en temavecka, en vecka full med nya sommarpratare, alla är mördare och våldtäktsmän, eller veckans mördare som kan berätta hur mordet gick till?

Sverige är landet där de underligaste männsikorna styr allt, byfånarna bestämmer, vart tog de kloka svenskarna vägen?

2 comments:

AlexanderIsSthlm said...

Undra om Anders Eklund får prata om 30 år i radio? Eller Fritzl eller hans fru.

Lena said...

Lat oss hoppas detta gar obemarkt forbi i USA. En skammens dag.
Lena, CT