Monday, June 7, 2010

Märkliga nyheter om massvåldet i Sverige.

Stort slagsmål i Malmö, ett 50-tal personer inblandade. dn

Bilar bränns, socialkontoret brändes, brandattentat mot fritidshem, massiv stenkastning mot polis och brandkår i Göteborg i helgen. Kommunens talesman säger, "Ingen person har kunnat knytas till brotten" och "i år har vi haft det förhållandevis lungt". dn

Jättelika massupplopp i Rinkeby. Nordea förstördes. Det märkliga är att det finns en bank kvar duar, har inte hela ortern ödelagts vid det här laget? Stenar haglade över polisen som kom dit, skottlossning utbröt som försvar men oroligheterna kunde inte stoppas.

Bilar brändes, busskurer förstördes, den lokala polisstationen förstördes, 23 fönster krossades så polisen retirerade från området, de övergav stationen och flydde till Solnas polisstation.

Rinkeby verkar ha fallit i upprorsmakarnas händer. Hissar de sin flagga där nu? dn svd svd

En "bra" inledning på veckan efter nationaldagen. Snart finns det en stor moske där som ersätter de sista svenska utposterna i Rinkeby, socialbyrån och banken. Moderaterna och de andra partierna har lovat det. Nordvästra Stockholm blir då helt islamifierat. Siste man ut tar med sig flaggan. ab

1 comment:

Dennis Nilsson said...

Tja, jag bor i Västerort, och brukar besöka Rinkeby då och då och har inte någonsin stött på det "massvåld" du vill få det till.

Osäkra och otåliga ungdomar finns det överallt.

Så när minskar man på lärartätheten som man defacto gjort, färre lärare på färre elever, så blir det naturligtvis fler elever som hamnar utanför.

Har man också svaga och osäkra föräldrar, då är det lätt att det går för långt, och man vill ta "hämnd" på sin omgivning.

Tur bara att det blev materiell förstörelse. I USA och Finland har en del ungdomar tagit till vapen.

Kan inte se något parti som vill satsa på fler lärare och vuxna på färre elever.

De hårdare tag som en del SD-bloggare önskar sig kommer bara trappa upp de heta känslorna, i alla läger. Vad det leder till är bara läsa i närmaste historiebok.

Vi som är vuxna måste också engagera oss mer i våra ungas vardag, och inte bara låsa in oss på kvällarna, och skicka ut ungarna.