Thursday, June 10, 2010

Skrämmande ny information om Obamas bakgrund och de som omger honom.

Det visades i ett reportage idag.

Om något av den bakgrunden om Obama och hans kamrater hade varit känt innan presidentvalet så skulle Obama inte ens få 1 % av rösterna, men allt var hemligt, de lyckades hemlighålla allt och nu kommer detaljerna ut, lite i taget.

De som bor i USA och är observant har nog redan sett dagens nyhet. De som bor i Sverige kommer aldrig få höra talas om detta eftersom svensk media inte kommer skriva ett negativt ord om ledaren. Det enda källan svenskar får höra den nyheten genom blir fri media som bloggare etc.

Detaljer följer imorgon. Jag lämnar bara en ledtråd nu: Pol Pol och massmord. Sov gott, här blir det ingen god natt. svd dn dn ab svd

5 comments:

Kerstin Johansson said...

Kände du inte till att Obama är en bedragare och olaglig som president? Hans presidentskap utgör den största politiska skandalen i USA:s historia och massmedia har starkt bidragit till att göra den möjlig. Massmedias medskyldighet är en enorm skandal i sig och egentligen ännu större än den politiska.

Markos blog i USA said...

Ingen har kunnat visa hans födelsebevis, ingen läkare eller sköterska har vittata om att han är född i USA. Den enda levande släkting han har som sagt något, var hans farmor som sade att han är född i afrika och hon vara där och såg det.

Därför är hans presidentskap minst sagt tveksamt, det är ju allmänt känt. Men debatten försvannn från media och Obama vägrar bevisa var han är född. Det enda vittnet som finns hålls gömd i afrika.

Inge said...

Måste ha missat denna enorma nyhet, att Obama egentligen är Pol Pot (eller Pol Pol som bloggaren här kalllar honom). Kollade snabbt på CNN och hittade inget där, men det är väl eftersom de är en extremkommunistisk nyhetsbyrå. Måste kolla sanningen på den totalt objektiva nyhetskanalen FOX News, och kanske ännu bättre om det finns någon Tea Party News eller liknande. Allt detta om Obamas födelsebevis och så är ju naturligtvis oerhört viktigt och inte alls någon irrelevant konspirationsteori eller så... ;-)

Markos blog i USA said...

Inge, nyheten kommer från en FBI agent, som du verkar tro vara någon slags radikal konspirations agentur, eller.

Albin said...

Inge verkar vara helt ovetande om att Barack Hussein Obama (eller Barry Soetoro, som han förmodligen fortfarande heter) är en bluffmakare av sällan skådat slag och att massmedia har hjälpt till att tysta ner detta. Det är helt korrekt det Markos Blog skriver om Baracks födelseort, men egentligen behöver vi inte fördjupa oss i den eftersom Obamas farsa var kenyan vilket gör det omöjligt för Obama att vara en naturligt infödd medborgare.