Thursday, November 6, 2008

USA ar emot gayvigslar.

California, Florida, Arkansas hade forslag "propositions" om att stoppa gayvigslar och gay adoption, de forslagen vann i valet och darmed anulleras de vigslar som administrerats i Californien nyligen. Arga gay kandisarna som nyligen "gift sig" ar ute och demonstrerar, ett par hundra personer demonstrerar i San Francisco. 

En majoritet valde pro-familj forslagen. 

Presidentkandidaterna hade samma syn och ville inte tillata gay-aktenskap sa det hade inte gjort nagon skillnad i den fragan vem som vann presidentvalet. Obama ar pro-familj pro-traditionell familj och familje inriktade varderingar som i grunden kommer fran hans forlust av en pappafigur som barn. Han stodde aven Nation of Islam rorelsen som forutom sitt budskap om Islam aven hade antigay och traditionella familjevarderringar som karnfraga. Han kommer till skillnad mot Bill Clinton formodligen inte "halla pa" med tonariga aspiranter i Vita Huset. 
 
Hus krisen kommer att fortsatta ytterligar ett ar tills en stor del av de bankatertagna husen kan absorberas av marknaden. 

 I TV finns det ett program som visar hur olika valgorenhetsorganisationer bygger ett nytt hus at folk som anses vara fortjanta av donationer. Byggforetag och andra donerar sin tid och material for att bygga huset. Ett av de finare storre husen TV programmet byggde som valgorenhet at en familj belanades av familjen med 400 000 dollar. Familjen anvande pengarna till lyxkonsumtion kunde inte betala av lanet och banken tog tillbaks huset. 

Valgorenhet at idioter ar sloseri med tid och pengar.  Jag vet inte om programmet finns kvar pa TV, jag har en kansla av att de som donerat arbete, material och pengar kan ha trottnat pa det.

Obama supporters har nu inget att prata om, lider av apati:


 

No comments: