Thursday, December 25, 2008

Svenska tidningar borde fokusera sig pa verkligheten.

Det finns ingen som anser att Obama har rekordstod forutom DN.

De flesta som kanner till namnet vet att han annu inte har blivit president, DN undantaget? Manga, men inte alla, fattar darfor att han inte kan ha stod eller kritik for vad han kanske kommer att gora eller inte gora som president.

Hittils har hans vaga planer inte kunnat analyserats eftersom de ar for vaga.

Senaste nytt ar att hans personal och Blagos personal har haft samtal om tillsattningar for att placera folk pa olika poster som blivit lediga. Den pagaende FBI undersokningan ar inte klar och fortsatter i det tysta, darfor finns det ingen anledning att saga att Obama och hans personal ar skyldiga eller oskyldiga till korrupta aktiviteter. Det ar helt enkelt for tidigt att uttala sig om.

Svenska medias fortsatta hyllningar av Obama fortsatter helt okontrollerat. Dagens DN skiver: "Obama har rekordstod", stod for vad, han har ju inga planer som kan hjalpa landet annu? Dessutom sa har alla andra stora nyheter forpassat Obama till sista sidan i alla tidningar.

CNN har bytt beskrivning av Obama. Forut var det hyllningsreportage, nu de sista dagarna har de bytt till att gud forklara Obama. Deras reportage haromdagen, de som sett det vet exakt vad jag pratar om, satte viktiga nyheter sist i CNN's huvudreportage och hade ett urforligt visuellt producerat hyllingsreportage. Var det bara jag som blev illamaende?

Sade jag att Time Warner, CNN's agare var en av de storsta donatorerna till Obama valkampanj?

Irriterad pa nagon?

Nu kan man bestalla en egen sjalvmordsbombare, kom tillbaks en annan dag for mer detaljer. Sok i Pakistan om ni inte orkar vanta, det ar sant, no joke.

DN AB

No comments: