Thursday, October 2, 2008

KNOCKOUT! Om nagon undrade om debatten i natt?

Forvantningarna var stora. VP debatten ar den enda VP debatt som kommer att intraffa innan valet den 4 november 2008.

Ingen vissste hur kandidaterna skulle klara sig. Den erfarne Joe Biden som stoppar skor i munnen pa sig sjalv varje vecka skulle egentligen kunna utdebattera vem som helst. Han ar kapabel att gora det. Han ar en mycket erfaren debattor.

Vi hade lagre forvantningar pa Sarah Palin. De flesta trodde att hon skulle klara sig hyfsat eller acceptabelt.

De som trodde det misstog sig stort.

Det blev en KNOCKOUT i debatten.

Sarah Palin VANN EN MAKALOS SEGER. Vem tror att tjejer inte kan sin sak? De har fel. Tjejer kan och vill andra varlden till det battre. De som sag debatten ar overraskade, Joe Biden blev slagen med en slagga. GIRL POWER. Wow, pa Lordag kommer hon till Los Angeles, hela familjen kommer att vara dar. Om jag ska vara helt arlig sa trodde jag aldrig att en kvinna skulle kunna fa sa stort gensvar. Om man ska mata gensvaret med antalet CNN kommenatatorer sa vann hon annu storre. 12 kommentatorer mot en kvinnlig VP kandidat. Wow.

DN , pst, nej hon var inte duktigare an vantat, hon krossade motstandet.

TV tittare kunde texta in och valja vem de tyckte vann debatten. Enligt over 1 miljon rostande sa vann Sarah Palin debatten med 86 % av rosterna.

SVD SVD DN SVD AB SVD

2 comments:

Unknown said...

Om du med "seger" syftar på lyckat fiske i de djupaste intellektuella träskbottnar så stämmer det nog, tyvärr. Palins slogaretorik visar tydligare än tidigare på den låga allmänbildningen och bristen på reflektion hos den genomsnittlige amerikanen. Sakfrågorna fick ge vika för töntiga one-liners som får en att titta bort från tv-skärmen.
Det ska, trots allt, bli kul att fira Obamas seger i november här i en av de få civiliserade städerna i USA.

/New York-bo

Markos blog i USA said...

hej arvid,
En seger betyder givetvis en vinst, det tyckte iallafall 86 % av de TV tittare som textade in sitt val for Palin som segrare i debatten. Over en miljon valde Palin,det gor den direktrapporterade undersokning storst av alla gallups som hittils gjorts i valkampanjen.

"daliga allmanbildning hos amerikanerna"

"intellektuell traskbotten"

Det typen av syn pa amerikanerna tycker jag en en svensk sosse som du bor halla for sej sjalv, amerikaner gillar inte att blir nerparated till av folk du som kommer fran en totalt misslyckad liten bananrepublik som misslyckats med det mesta de foretagit sig de senaste 30 aren. De 12 % som tyckte att Biden vann debatten skulle nog inte heller vilja ha dej som granne med din oversittar attitid som ar vanlig bland andra svenska sossar.