Wednesday, October 29, 2008

Obamas stora misstag,

var att han fortsatter att hamlighalla manga vasentliga detaljer om sin bakgrund. Alla personer han kant har varit radikaler, terrorister, islamister mfl. Han forklarade inte det med ett ord i sin TV annons som pagick i en halvtimma.

Eftersom de flesta redan sett hans standardiserade tal sa gick man over till andra kanaler.

En ny suspekt terrorkontakt dok upp i gardagens media och dikuterades under tiden Obama hade sin infomercial. Det ar Rashid Khalidi, en palestinier som inte helt ovantat stoder radikala palestiner. Obama arrangerade sa att Khalidis radikala organisation Arab American Action network fick stora belopp fran en valgorenhetsorganisation som Ayers och Obama ledde, the Woods Fund. Khalidi har arbetat for PLO och forhandlat for PLO i USA. Han arrangerade Irans presidents Mahmoud Ahmadinejad's tal i USA pa ett universitet.

Israelhat och hat for vast ar vanligt forekommande i hans narhet. Nu har Los Angeles Times ett band som spelats in under en middag dar Obama, Khalidi och Ayers var med och det skall enligt uppgift ha varit en hel del hattal dar. LA Times vagrar lamna ut bandet och nu spekulerar alla om varfor tidningen haller bandets innehall hemligt. De skrev en kort intetsagande artikel om middagen tidigare i ar men de sade ingenting om att det fanns ett band. LA Times stoder officiellt Obama och om bandet innehaller nagot kontroversiellt sa forlorar LA Times annu mer av sitt anseende, det kan vara en orsak till att de haller bandet hemligt.

Ytterligare en person som dyket upp i samband med Obama och Rezko ar en Irakier som arbetade for Saddam regimen och forsokte fa embargot att upphora. Han heter Nadhmi Auchi och ar en misstankt bulvan for Saddam's korrupta oil-for-food program mutpengar och skapade flera miljard foretag med huvudkontor i London.

Han, Rezko och Obama har traffats for flera ar sedan. Obama var innan han blev kand en stark motstandare till FN resolutionerna som godkande vapnad aktion mot Saddam och Irak. Den kontakten kommer formodligen inte att rapporteras i media innan valet.

Videon nedan sammanfattar hur resonemanget bland valjarna gar, de vet inte mycket om Obama och han missade sin sista mojlighet att forklara alla sina underliga kontakter. De valjare som inte hyllar Obama helt ovetande om honom efterlyser fakta och forklaringar till det han sysslat med i 20 ar. Han har inte sagt nagot, andra har upptackt saker och inget av det som upptackts ar normalt betende for en arlig representant for mellanamerika.

Bland alla extremistkontakter han haft sa har media inte ens haft tid att ta upp hur tiotals miljoner dollar forsnillades fran Annenberg Fundation och Wood Fund tva valgorenhetsorgaisationer vars pengar Ayes och Obama anvande till palestinier, Ayers privata skola, Obama's usa-hatar prast kompis och en hel rad andra icke-malgrupper. Korruption i stor skala ar pinsamt och borde utredas. En insyn i Percy Sutton, Khalid Mansour and hans kontakter med en av varldens rikaste personer. SVD DN AB AB SVD

No comments: