Sunday, March 29, 2009

Det bor 187 asylfall i fyra lagenheter, det ar inte rasism att saga det.



Svensk media ar hysteriskt inblandade i ett nytt mediadrev.

Nu kallas sverigedemokrater for rasister bara for att de papekat sanningen.

Det ar ingen nyhet att sverige ar overfullt med hundratusentals asylfall, och de flesta lever pa bidrag, jobbar svart och betalar ingen skatt. Det skriver ju Svenska Dagbladet om idag, det bekraftar bara vad SD har sagt.

Hur tusan kan SD vara rasister for att de papekar det uppenbara.

Olika invandrargruppers brutala traditioner kanner alla till, det ar ingen hemlighet. Hedersmord och hundra andra konstiga traditioner ar valkanda.

Sveriges statliga TV rapporterade fore valet 2002, var det visst, ett i hemlighet inspelat TV-program fran valstugorna.

Nagon hade visst sagt da ungefar att, "det bor 25 invandrare i en lagenhet".

Det antyddes vara ett rasistiskt uttalande gjort av nagon moderat. Det visade sig inte vara helt korrekt. Enligt dagens Svenska Dagblad sa bor det 187 asylfall i fyra lagenheter, man att pasta nagot sadant gjorde att borgarpartierna forlorade valet 2002 eftersom det forljugna och hardredigerade reportaget sandes ett par dagar fore valet. Efter valet kom nyheten ut att samtliga partier blev filmade, men bara borgarpartierna visades i TV. Det var en valkupp som vill styra valjarna at vanster.

Det ar inte objektiv rapportering, det ar TV som bedriver en aktiv valkampanj.

Ni svenskar far tamejfan skarpa er. Lagg av ert bladdrande om rasism nar alla vet att Sverige ar en total katastrof idag pa grund av den varsta brottsligheten och ett totalt forfall. Det ar massinvandringen som orsakat det sa sluta babbla, och ta itu med sveriges katastof.

Hur ska ni fa nagot gjort nar ni forstor landet och sedan forsoker sabotera de enda som vill eller kan radda Sverige. Sverige ligger redan i varldens kolvatten, lagg av ert babblande om rasism, de flesta som tjatar om det ar vanstersympatisorer. Dvs de som ger 100 miljoner i pension till en pampbroder. Ser ni inte vad som hander i Sverige? Skarpning.

svd svd ab svd svd svd svdsvddn

3 comments:

Someone said...

Nu får vi ta lite matte.

2% är inte 'alla'.

Markos blog i USA said...

Nu far vi ta lite svenska, forsok forklara vad du menar, vilka ar 2 %.

Anonymous said...

Jag har funderat på att rösta på sd. Sd eller kd. Jag är socialkonservativ, och tycker att det är såväl märkligt som bedrövligt att så få svenskar är intresserade av att ens försöka undersöka om den konservativa ideologin kan vara ett värdefullt alternativ till kommunism, socialism, socialdemokratism, miljöism, feminism, och den så upphaussade liberalismen.

Konservatismen tycks aldrig slå rot i det här landet.
Aldrig.

Mvh