Friday, March 20, 2009

Obama odlar ekologisk for att dra ner pa kostnaderna?


Han maste dra ner pa kostnaderna eftersom han slosat bor nagon miljon dollar pa att resa till Los Angeles och halsa pa komikern Jay Leno? 

Obama passade pa att overnatta i Beverly Hilton's presidentsvit som kostar 4000 dollar.

Efter det intetsagande budskapet till det Iranska folket sa undrar manga vad haller han pa med?

Finanskrisen kraver uppmarksamhet men Obama reser runt pa onodiga resor och har lagt problemen at sidan. 

Demokraterna i Senaten och presidenten laste inte igenom sitt eget krispaket som inneholl paragrafer som tillater bonusutdelning till hjalpta bolag. Nu i efterhand vill de stalla till annu mer problem och helt emot konstitutionen skapa en punktskatt pa 90 % mot de som fatt bonus. Deras forvirring skapar mer oro och forundran specillt pa borsen och inom finansvarlden. Deras forvirrade ideer gor att valbetalda chefer nu inte kommer att arbeta for bolag som fatt federalt stod som behover kvalificerad hjalp med att avveckla osakra tillgangar.  

Bara hans energipaket kommer nu att kosta nara 2 triljoner dollar i stallet for de drygt 600 miljarder dollar som han lovat. Den skatten kommer att laggas pa konsumenterna, hemmen och knappt nagot, bara 20 % kommer att ga till energiprogram. De som annu inte insett hur stor kostnaden kommer att bli kan jamfora med energiskatten som om den vore drygt 600 miljarder skulle kosta varje hushall 3000 dollar om aret. Tre ganger det beloppet skulle vara en makalos skatteokning och da finns inte ens de normala prisokningarna inraknade i den kostnaden. Om oljepriserna gar upp igen till 150 dollar per fat eller annu mer vilket ar mest troligt sa blir uppvarmningskostnaderna och drivmedelspriserna helt orimliga.

Det ar tur man bor i ett varmt klimat som inte kraver uppvarmning. inom en snar framtid sa har vi forhoppningsvis solpaneler pa taket som laddar elbilen och ger oss gratis energi. Framtiden kommer inte blir rolig for medelklassen eller fattiga som precis som i somras kommer att tvingas betala skyhoga priser for energi, transport, mat och allt annat som kravs for att leva pga av Obamas oforstand och inkompetens. SVD SVD SVD DN DN SVD DN SVD DN DN

No comments: