Wednesday, October 3, 2012

En klar segrare i valdebatten i natt.


Det blev en solklar vinnare i dagens debatt.

Obama supporters sade:

Bill Maher “Obama skulle haft sin teleprompter med sig”

James Carville i CNN “ Det såg ut som om han inte ville vara där”.

Andra Obama supporters:
"Han blev arg och irriterad, ingen har någonsin pratat med Obama på det sättet."

De fick två minuter var för att föra fram sina program och de fick ställa frågor till varann direct.  Det gick inte bra för Obama eftersom ingen journalist har någonsin ställt Obama mot väggen eller ställt svåra frågor, inte ens innan förra valet.  Obama var helt oförberedd på att få en snabbtänkt smart motståndare som ställer frågor. Obama kunde inte svara, vid ett tillfälle bad han programledaren att byta ämne. Obama var pinsam och lämnade debatten mycket arg. 

Hans gamla enradare som han tjatat om i kampanjen hittills gick inte hem i en debatten där han måste motivera sig och svara på frågor. Det var utklassning. 
Svensk media i panik, de hoppas att maxisten Obama vinner. 

Obama har i debatten avslöjats som en stor bluff.  Clint Eastwood visade sig ha helt rätt när han sade att Obama är den största bluffen som någonsin dykt upp i politiken. En kandidat som litar på en teleprompter och en mediakår som aldrig ställer svåra frågor, han kan hålla sig kvar ett tag så länge sanningen döljs.

Obamas försökt att hänvisa till Bill Clintons presidentskap för 12 år sedan som gav USA en massa jobb fungerade inte så bra eftersom Clinton inte är en kandidat. Obamas vanliga taktik att ta en halvtimma för att ge ett enda svar gick inte bra, Obama blev avbruten vilket han inte är van vid, det gjorde honom rasande. Det verkade som Obama hellre vill se Clinton än sig själv som President. Obama tittade ingen i ögonen, han såg ner i sina papper mest. Det verkades som att han insåg att han avslöjades som en amatör för första gången eftersom han för första gången ställdes mot väggen.  

Flera gånger såg det ut som om Obama ville sjunka ner under golvet. 

Va, får jag inte prata klart? Kan vi inte byta ämne nu?
Innan debatten syntes det på Obama's fru att hon anade hur det skulle gå, hon bad om ursäkt i förväg med sitt ansiktsuttryck.

Det var en mycket livlig debatt, inte alls tråkig. 

Obamas V.P. Biden sade igår att "medelklassen har begravts under de senaste 4 åren".  Den typen av sanningar hjälper inte Obamas kampanj, dessutom finns det massor av andra problem som drabbat kampanjen, Fast and Furious dvs. de flera tusen vapen som administrationen lät försvinna till knarkmaffian, Benghazi som nekades skydd flera gånger innan Ambassadören mördades mm.

Undrar hur Svensk media tar tar det här nederlaget för deras favoritkandidat, bluffen Obama?
Aftonbladet ser Obama på 3 sätt, landsfader, cool eller folkets. Personkult?

Aftonbladet: "Frågar man Aftonbladets läsare så vann Obama." Haha, ensidig, blind, lögnaktig, vad annars kan man vänta sig av AB?  dn svd AB dn svd svd dn

1 comment:

Anonymous said...

Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740