Wednesday, September 10, 2008

9-11 Vi ska aldrig glomma vilka som begick arhundradets fegaste massmord.


















9-11 2001 ar dagen som forandrade USA. Alla som kunde fa tag pa en flagga hangde upp den. Den dagen forenade USA, alla hade ungefar samma reaktion.
   
Man uttryckte chock over att en sadan feghet existerade pa jorden. Vilket primitivt tankande kan leda till att man vill massmorda barn, man och kvinnor, kontorsanstallda, smabarn pa skolresa, alla mordades utan urskillning.

De skyldiga fick snart reda pa att den gangen blev svaret inte bara nagra kryssningsmissiler som sands in over Afghanistan. Det var det enda som Bill Clinton svarade med efter den misslyckade bombattacken mot World Trade Center 1993.

President George Bush fick snabbt finna sej i rollen som president och snabbt ta beslut om vad man ska gora som svar pa 9-11.

Nar han stod i de raserade massorna av World Trade Center sade han att "de skyldiga ska snart fa hora fran oss alla". Det loftet holl han, och det var det absoluta minimum en president kunde gjort. Han svarade snabbt och effektivt och slog ut de flesta Islamist terrorister och ledare i Afghanistan. Han skapad en varldsomfattande koalition mot terrorism som satte stopp for deras ekonomiska transaktioner. Deras forflyttningar hindrades med nya passregler och id kontroller vid ganserna. Terroristerna skulle stoppas. Tolerans av tveksamma id handlingar och pass som mojliggjort att terrorister kunnat resa fritt utan problem varlden over stoppades atminstonde i vastlanderna.

Tusen atgarder senare ar varlden en aning sakrare men Islamisterna har inte slutat forsoka med nya massmord mot vastlander, mot muslimska lander mot alla som de tycker fortjanar terror. Madrid, London, Bali och tusentals andra massmordsliknande terrordad fortsatter, manga svenskar har mordats, inte bara i New York, Bali och i Saudiarabien. Vi maste forsoka gora det omojligt for dem att bedriva sin terror. Sverige maste hjalpa till att gora valden lite sakrare. Just nu sa ar det andra nationer som drar det storsta lasset.

Det kraver information, sa bra som mojligt. Den Svenska FRA-lagen ar ett misslyckat forsok. Ingen vet vad den syftar till och varfor man vill avlyssna alla svenskar. De som borde avlyssnas ar givetvis grova brottslingar och terrorister, men hemma i ankdammen ar det som vanligt ingen politiker som leder och ingen kan motivera sina atgarder. En del ledande politiker vet inte ens vad FRA-lagen ar till for, en del tror att den ar till for av avlyssna ryssarna, andra sager att den ar till for att avlyssna alla svenskar.

Svenskar lider av ankdamms-kaos.

VI maste sluta med utrednngar och sluta forsoka fa konsensus med media innan beslut tas. Handlingsforlamning leder bara till ett varre kaos. Vilket leder tankarna till vad som hade hant om Al Gore var president istallet for George Bush? Hade Gore skickat in kryssningsrobotar och strunta i allt annat medan han omringas av fler och fler massmordare som helst vill ta livet av oss alla?

Det ar viktiga att komma ihag 9-11, vilka det var och anledningen till att Islamisterna vill bedriva sin terror.

Ett par bekanta som dog den dagen som var ledande i sina olika omraden representerade det goda, framtiden, i motsats till ondskan som vill ta livet av de goda endast pga av avundsjuka och utanforskap.

USA har okat sina aktiviteter i Waziristan, Pakistan vilket redan har eliminerat ledande terrorister. Om Bush forsoker hitta Bin Laden sa ar det battre sent an aldrig. McCain har garanterat valjarna att han ska hitta Bin Laden, jag undrar vad han vet som inte Bush vet, det ar val samma radgivare de kommer att ha antar jag, men metoderna kanske skiljer sig.

De media som vill politisera 9-11 och gora partipoitik av den dagen borde skammas, all mansklighet borde var 100 % forenade mot terror, och den darskap och ondska det representerar. Kopiera garna baneret i hogerkolumen till minne av 9-11 och sprid den, visa var ni star? SVD SVD DN DN DN SVD SVD


Glom aldrig vilka som bedriver denna valdsomfattande och makalost fega terror. Se en kort film om Beslan: 
Bilden overst: Tolvhundra skolbarn och foraldrar togs fangna i en skola 2004 pa arets forsta skoldag i Beslan. Muslimska terrorister fran Tjetjnien monterade upp bomber i en fullsatt gymnastiksal och i andra fullsatta rum. Snart sa mordades 330 barn och foraldrar i ett av de varsta terrordaden i Rysslands historia. Muslimer slar rekord i grymhet overallt i varlden. 

No comments: