Thursday, October 6, 2011

Obama gjorde media argsint.

Vita Huset folket ska igår enligt källor ha skrikit åt media för att de inte ger Obama tillräckligt stöd.

Som hämnd gick argsint media därför ut med knepiga frågor till Obama i dagens presskonferens.

Det var första gången som flera media ställde kritiska frågor till Obama. Det kan bero på att inte bara väljarna men även media kan ha tröttnat på Obamas bristande ledarskap.

I vanlig ordning tog Obama en kvart på sig att svara på varje fråga för minska antalet frågor som kan ställas och som vanligt blev det de vanliga standardkommentarerna som svar på frågor. En företagare kan ha startat ett företag med flera anställda och somnat om innan Obama har svarat klart på en fråga.

Obama försvarade fler misstag, tex Solyndra skandalen com kostade skattebetalarna över en halv miljard dollar och hans Justitieminister som begått dödliga misstag i Fast and Furious projektet och uppenbarligen ljugit om dem.

Obama-vänliga journalister har börjat kritisera honom för första gången. Alla kan se att ingenting görs åt problemen som finns och media ställs inför ett problem om de fortsätter som förut att försvara honom när det är helt uppenbart att Obama har gett upp presidentskapet och numera bara kampanjar. Det lilla som återstår av medias trovärdighet står på spel. Media ser säkert fram emot valkampanjen som kan tvinga fram en alternativ kandidat bland demokraterna om de ska kunna vinna valet nästa år. Obama som kandidat ser mer otroligt ut för varje dag som går.

No comments: