Sunday, October 2, 2011

Obama tror att skogsbränder i Texas beror på global uppvärmning.

Obama höll ett kampanjtal och försökte peka ut Rick Perry som korkad.

Obama menade att det förekommer skogsbränder i Texas som är Rick Perrys hemstat och Perry inte inser att det beror på global uppvärmning.

Obama framstår alltid som barnsligt okunnig när han inte läser texten som andra skrivit åt honom i hans telepromter. Han verkar inte kunna någonting han förstår inte sammanhang och nu slår Obama ett nytt rekord.

Inför sin publik sade Obama att Rick Perry inte inser att skogsbränderna i Texas är orsakade av klimatförändringarna.

Skogbränder har funnit i alla tider i alla stater och det finns ingen utom Obama som sagt att skogbränderna nuförtiden är orsakade av klimatet.

Obamas visar sin korkade sida varje vecka på flera olika sätt. Väljarförtroendet för honom minskar konstant och når bottenrekord varje vecka. När media inte längre kan skydda honom så vet alltfler väljare vad de valde.

Obamas kampanjchef sade i förrgår att de har en Titaniskt problem i återvalskampanjen och det beror givetvis på att skeppet Obama sjunker nu när folk inser det andra har varnat för. Obama kan ingenting, han förstår ingenting, ofta inte ens orden han läser på telepromptern, han har aldrig någonsin haft ansvar för något eller varit chef.

Obama saknar allt som behövs för att kunna leda även den minsta organisation.

Den senaste veckans stora Obamaskandaler var bla hans misslyckade project Fast and Furious som gav knarkmaffian i Mexiko tusentals krigsvapen, Solyndra skandalen som kostade skattebetalarna 535 miljoner dollar, han jobbpaket (som innehåller mest nya skatter) som inte ens demokraterna vill ha eftersom det inte skapar jobb, han tror att miljardärer betalar mindre skatt än sekreterare, mm.

Det finns inte plats för allt man borde veta innan man bedömer hans möjligheter i nästa års val.

Pollen visar hur svenskarna hjärntvättas i svensk media. Först hyllas Obama i media sedan tas en poll som undrar "vad tycker du" om den vi hyllade i hundratals artiklar. Resultatet är redan förutbestämt = hjärntvätt.

No comments: